Tema düzenleyici

[XTR] Image Hosting

Premium [XTR] Image Hosting 1.0.3

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
Eklentiyi hangi sitenize kurmuşsanız onun bilgilerini gönderin. Resim siteniz ile bir işimiz olmayacak çünkü. Ama şu anda tamamlamamız gereken bir kaç iş müşterinin var bitirince bakarım.

<script async src="//resim.flatkolik.net/sdk/pup.js" data-url="https://resim.flatkolik.net/upload" data-auto-insert="bbcode-embed"></script>

bu kodu PAGE_CONTAINER sablonunda

</head> kodunda once yapıstır.

</head> kodu 62 satırda olur genellıkle.

FarkHosting

Teşekkürler hocam şu an eklentiyi indiremiyorum mesaj sayısı yetersiz olduğu için, yeterli mesaj sayısına ulaşınca indirip bakacağım.

Konu sahibi
FTP Alanımda tam 9 GB resim vardı. Galeri sistemini kaldırdım 7 GB'ye düştü çok şükür. Ama bu boyutta çok fazla maalesef.
Siteden resimleri silme süresine baktım, asla resim silmiyorlar kalıcıymış bu çok güzel :)

XenTR abi yeni güncellemeyi kurayım mı? Daha sağlıklı olması açısından? Benim eklentiyi sen ayarlamıştın.

eklentıyı yukledım ancak soyle bir sorunum var uye gurubu ızınlerınden uye dosya yukleyebılsın mı secenegıne ızın verırsem sorun yok ama bu kezde xenforonun kendı dosya yukleme yoluda acılıyor ılgılı uye grubuna.

ben sadece resım yuklesın ıstıyorum onuda bu eklentı aracılıgı ıle yapsın ıstıyorum yanı ılgılı uye gurubu dosya yukleyemesın. bunu nereden yapıcam ?

Kullanıcılar bu konuyu aşağıdaki anahtar kelimeleri arayarak buldu:

1. host
  2. resim yükle
  3. mehmetozcan
  4. image hosting
  5. vbulletin
Quick Jump
Geri