Eklentiyi hangi sitenize kurmuşsanız onun bilgilerini gönderin. Resim siteniz ile bir işimiz olmayacak çünkü. Ama şu anda tamamlamamız gereken bir kaç iş müşterinin var bitirince bakarım.
İlginize teşekkür ederim eklentiyi indirme fırsatını bulunca indirdim ve admin.php?template-modifications/ linkinden başarılı bir şekilde kendi sitem ile değiştirdim.
Evet eklentinin çalışma mantığı bu şekildedir ancak böyle eklendiği taktirde her alandaki editör alanına eklenir. Ayrıca yeterli izinlere sahip olmayan kullanıcılar da göreceklerdir.
Aynen şablon değişikliği alanından yaptım bende yani özel konuşma şablonu, konu cevaplama, birde konu açma şablon değişiklikleri var orada.
Benım adım hıdır elımden gelen budur
Benim kullandığım xenith temasının PAGE_CONTAINER şablonunda </head> tagı yok.
Ozaman eklentıyı ındırıp yukleyın debug modu aktıf edıp sablon degısıklıgı bolumunden kendınıze gore duzenleyın.
Senin sitenin yolunu göre yapmıştım zaten. Senin için şu aşamada gerek yok. Eğer başka bir alana kurmak istersen o zaman bu sürümü kurarsın.
Orada yer alan izin XenForo yerleşik dosya yükleme izinleri ile alakalı değildir. Resim yükleme butonunun ilgili kullanıcı gruplarına gösterilerek kullanılması ile ilgilidir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın