Tema düzenleyici

XenForo One Signal Push Notifications

Eklenti XenForo One Signal Push Notifications 1.0.0

indirmek için izniniz yok
XDinc Paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık.

Eklenti sayfasında yazan tüm yolları uyguladım ancak kurulum sonrası çanı bir kere gördüm sonrasında kayboldu şu an hiç bir tarayıcı da gözükmüyor. Rar dan çıkan __MACOSX, OneSignal-Web-SDK-HTTPS-Integration-Files dosyalarını dosya halinde kök dizine attım, dosya içerisinde bulunan JS dosyalarını mı kök dizine atmam gerekiyordu?

Şunları kontrol et:
Admin Panel-> Seçenekler -> [XTR] OneSignal Push Notifications -> General Options -> Enable Onesignal Push Notifications seçili olmalı.
Admin Panel-> Seçenekler -> [XTR] OneSignal Push Notifications -> APP Options altında, Onesignal üzerinden yarattığın uygulamanın sana verdiği Onesignal APP ID ve OneSignal REST API keyleri girmiş olman gerekiyor.

o1o4ZY.jpg

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Bu noktada kontrol etmen gereken onesignal ile oluşturduğun profil ayarlarını doğru yapıp yapmadığın. Forum konusunda bütün bu ayarlar gayet açık anlatılmış.

Orada yazanları harfiyen uyguladım, eklentiyi kaldırıp tekrar yüklemek istedim ''Alan kimlikleri benzersiz olmalıdır. Belirtilen kimlik zaten kullanılıyor.'' hatası alıyorum ayrıca eklenti sayfasında da aşağıdaki hata çıktı iyice sarpa sardı :)

Bir veya daha fazla eklentinin şu anda bekleyen eylemleri var ve tutarsız bir durumda olabilir. Bu nedenle, bazı hatalar bastırılabilir ve beklenmedik davranışlar ortaya çıkabilir. Bu kısa bir süre içinde değişmezse, bilgi için lütfen eklenti yazarına başvurun.

Eklenti için gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına destek sistemi üzerinden bize kullanıcı bilgilerinizi iletir misiniz?
Sorunun kök nedenini tespit edelim ve çözüme ulaştıralım.

Almış olduğunuz hataya gelince "Alan kimlikleri benzersiz olmalıdır" uyarısı custom user field üzerinde hala etkin kalan değerden dolayıdır.
Bunu silerek sonrasında yeniden yükleyemeyi deneyebilirsiniz.

Eklentinin çalışmaması yada sorun oluşturması gibi bir durum söz konusu değildir fakat master şablonlara göre yapıldığı için şablonları revize edilmiş tema kullanan kullanıcılarda (ThemeHouse ve XenFocus temalarını kullanan kullancılarda) özelleştirmelerden dolayı kurulum sonrası bazı değişiklikler gerektiriyor.
(Bunun içinde ek bir paket sunacağım,)

Saygılar.

Son düzenleme:
Quick Jump
Geri