Mümkün evet.Son zamanlarda bu mesele kafama çok takıldı. Netflix gibi siteler vpn kontrolünü yapabiliyor. Bu tarz bir kontrolü Xenforo'da yapabilmek mümkün mü?
Cloudflare kullanıyorsanız bazı flag'lar ile bunu yapabilmeniz mümkündür ufak bir araştırma ile bunları bulabilirsiniz.Son zamanlarda bu mesele kafama çok takıldı. Netflix gibi siteler vpn kontrolünü yapabiliyor. Bu tarz bir kontrolü Xenforo'da yapabilmek mümkün mü?
Açıkçası Cloud üzerinden bunu ülke bazında yönetebilirsiniz ama her biri için kural yazmak biraz zorlayıcıCloudflare kullanıyorum. Konuyu açmadan önce biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Sanırsam yanlış kelimeleri aratıyorum. Herhangi bir kaynak verebilme imkanınız var mı?
Son zamanlarda bu mesele kafama çok takıldı. Netflix gibi siteler vpn kontrolünü yapabiliyor. Bu tarz bir kontrolü Xenforo'da yapabilmek mümkün mü?
Hala bu konuda araştırma yapıyorum. Bu arada kendinize has ürün kullandığınızı belirtmişsiniz. Şuan aktif olarak çalışıyor mu?Açıkçası Cloud üzerinden bunu ülke bazında yönetebilirsiniz ama her biri için kural yazmak biraz zorlayıcı...
Biz kendimize has özel bir ürün kullanıyoruz.
Evet, daha önce bağlandığınız gibi VPN ile dosya indirmeyi veya kayıt olmayı deneyebilirsiniz.Hala bu konuda araştırma yapıyorum. Bu arada kendinize has ürün kullandığınızı belirtmişsiniz. Şuan aktif olarak çalışıyor mu?
Birkaç tanesi ile denedim gerçekten işe yarıyor.
Komple siteye erişimi kapatabiliyor muyuz? Ya da doğrulama istemeyi vs.
Birde bahsettiğiniz eklentinin adı nedir? Nereden alabilirim
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın