hasannakyuz
Customer
Teşekkür ederim ? eksik olma.
Herkese Selamlar ;
Resimde görüldüğü gibi kullanıcı online simgesinin nasıl yapabiliriz acaba ? aynı zaman da da offline olduğunda kırmızı olacak şekilde ayarlanabilir mi?
Teşekkürler
Görsel bir resimden görüntü aldım övünç hocam. Xenforo resmî forumdan bir eklentinin tanıtımında gördüm deHasan selamlar,
Bunun uygulandığı adresi belirtirsen net şekilde yardımcı olalım.
Görsel bir resimden görüntü aldım övünç hocam. Xenforo resmî forumdan bir eklentinin tanıtımında gördüm de
Teşekkür ederim ? eksik olma.Tamam ben yapıp ekleyeceğim bu mesaja.
Teşekkür ederim ? eksik olma.
O kadar da aradım oysa ki. Teşekkürler hocamUnmaintained - Status Indicator
Description Status Indicator allows you to adjust the status indicator and add the invisible status. You can choose between different indicators and change the colors. Feature summary Different indicators to choose from Default Frame Flash-dot...xenforo.com
eklenti işe yaramadı geri iadesini yaptım yapımcısına online offline göstergeden başka bir işe yaramıyor alacak arkadaşların bilgisi olsun
aynen yapmıyor bende o şekilde dedim adama görsellerden kaldır o zaman dedim benim istediğim dışında geri kalan hepsi çalışıyor amaHasan selamlar senin istediğin gibi gösterim yapmıyor mu?
Bunu seçeneklerde daha doğrusu görsellerde sunmuşlar.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın