ben iletisime gecmistim heycanla ve sabırla bekliyorum tekrar emeklerinize saglık harika bir tasarım

ben iletisime gecmistim heycanla ve sabırla bekliyorum tekrar emeklerinize saglık harika bir tasarım
Ne yazık ki web sitemiz üzerinde etkin olmayacaktır. Zaten nasıl olduğu video ile gösterilmiştir.
Her tasarımın kendisine özgü yapısı olmaktadır. Bu tema sıfırdan üretilmiştir. Bir başka tasarımının çerçevesi üzerine yapmak bizim için her ne kadar kolaylık sağlıyor olsa da özgün olması açısından yeni bir fremework geliştirilmiştir.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım daha da güzellerini sizlere ulaştırabiliriz.
Hasip bey merhaba;
Tasarım bir çok evreden geçti ve şu anki hali ile yayınlandı. Zaten üretmiş olduğumuz tasarımlar dinamik yapılara sahip olduğu için hemen hemen her alanları kullanıcı tercihine bağlı olarak değiştirilebilmektedir.
Teşekkür ederim temayı çok beğendim nasip olursa alıp kullanmak istiyorum elinize sağlık
Üstad temayı geçen sene falan yapmışlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın