ben iletisime gecmistim heycanla ve sabırla bekliyorum tekrar emeklerinize saglık harika bir tasarım
ben iletisime gecmistim heycanla ve sabırla bekliyorum tekrar emeklerinize saglık harika bir tasarım
Ne yazık ki web sitemiz üzerinde etkin olmayacaktır. Zaten nasıl olduğu video ile gösterilmiştir.
Her tasarımın kendisine özgü yapısı olmaktadır. Bu tema sıfırdan üretilmiştir. Bir başka tasarımının çerçevesi üzerine yapmak bizim için her ne kadar kolaylık sağlıyor olsa da özgün olması açısından yeni bir fremework geliştirilmiştir.

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Umarım daha da güzellerini sizlere ulaştırabiliriz.
Hasip bey merhaba;
Tasarım bir çok evreden geçti ve şu anki hali ile yayınlandı. Zaten üretmiş olduğumuz tasarımlar dinamik yapılara sahip olduğu için hemen hemen her alanları kullanıcı tercihine bağlı olarak değiştirilebilmektedir.
Teşekkür ederim temayı çok beğendim nasip olursa alıp kullanmak istiyorum elinize sağlık
Üstad temayı geçen sene falan yapmışlar
As a content provider sharing platform, users of our site at xentr.net are responsible for their own posts, according to Article 8 of Law No. 5651 and Article 125 of the Turkish Penal Code (T.C.K.). All legal complaints regarding XenTR.Net will be reviewed within 3 (three) days after contacting us via the provided contact link, in accordance with the relevant laws and regulations. Necessary actions will be taken, and the site administrators will provide the necessary information.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.