1/3
Açtım abi şuan
Açtım abi şuan
izinleri ayarladım abi. Şuan görünmesi lazım
sonuç değişmedi abi, neyse teşekkürler ilgin için bir alt sürümü kullanıcaz artık onda sorun yok
Müsait isen bakabiliyor isen sevinirim aslında abi. İstersen giriş bilgilerini atabilirim
Eski sürüm özel mesaj görüntüleme eklentisi kullanıyorsan onun kendisine ait şablon yapısı var bildiğim kadarıyla. Bilgilerin aynı ise bakarım.

Sorunumu tam anlatamadim kusura bakmayin. Olay su sorun belirli bir tepki alimini gectikden sonra gorunmuyor galiba. Misal diger userlerin aldiklari tepki 100 civarinda, benim aldigim tepki 600 den once gorunuyordu. Ben 600 tepkiyi gectikden sonra speed rank gorunmuyor. Ilginc olan eger star rank yada herhangi diger rank sistemini secsem sorun olmuyor. Onlarda benim aldigim tepki goruluyor. Sadece speed rank da sorun var.
As a content provider sharing platform, users of our site at xentr.net are responsible for their own posts, according to Article 8 of Law No. 5651 and Article 125 of the Turkish Penal Code (T.C.K.). All legal complaints regarding XenTR.Net will be reviewed within 3 (three) days after contacting us via the provided contact link, in accordance with the relevant laws and regulations. Necessary actions will be taken, and the site administrators will provide the necessary information.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.