Açtım abi şuan
Açtım abi şuan
izinleri ayarladım abi. Şuan görünmesi lazım
sonuç değişmedi abi, neyse teşekkürler ilgin için bir alt sürümü kullanıcaz artık onda sorun yok
Müsait isen bakabiliyor isen sevinirim aslında abi. İstersen giriş bilgilerini atabilirim
Eski sürüm özel mesaj görüntüleme eklentisi kullanıyorsan onun kendisine ait şablon yapısı var bildiğim kadarıyla. Bilgilerin aynı ise bakarım.
Sorunumu tam anlatamadim kusura bakmayin. Olay su sorun belirli bir tepki alimini gectikden sonra gorunmuyor galiba. Misal diger userlerin aldiklari tepki 100 civarinda, benim aldigim tepki 600 den once gorunuyordu. Ben 600 tepkiyi gectikden sonra speed rank gorunmuyor. Ilginc olan eger star rank yada herhangi diger rank sistemini secsem sorun olmuyor. Onlarda benim aldigim tepki goruluyor. Sadece speed rank da sorun var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın