Tema düzenleyici

[XTR] Image Hosting

Premium [XTR] Image Hosting 1.0.3

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cheveroto lisansı alıcam. Onların forumunda 2.1 için eklenti mevcut. Dün yukledim çıkmadı editor altı yükle sekmesi. sadece editor içinde çıkıyor şu an. 2.2 için eklentiyi güncellemelerini beklicez artık.

XDinc selam dostum
xenforo 2.2.1 de soyle bir sorun yasiyorum bu eklenti ile ilgili, eger bu eklenti aktif ise ilk mesajda dosya yukleniyor ama ikinci mesajda malesef dosya yukleyemiyorum, iki dosya yukler gibi oluyor ve oyle takili kaliyor. Bu eklentiyi disable edince dosya yukleniyor sorunsuz.
bu resim eklenti aktif iken
1.png
bu resimde disable iken
2.png

Son düzenleme:
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Eklenti henüz XenForo 2.2.x sürümleri için güncellenmemiştir. Bu konuda inanın bende güncelleme yapmak istiyorum. Hatta diğer ücretsiz eklentiler içinde bu durum geçerli. Zamana ihtiyacım var. Açık olmak gerekirse son bir kaç aydır gündüzleri pek ilgilenemiyorum. Ama 2 haftaya kadar reeldeki işlerim bitmiş olacaktır. Sonrasında hem eklentileri güncellemeyi hem de yeni tasarımlar çıkarmayı planlıyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Selamlar,
İşler yoğun farkındayım ama bu eklenti güzeldi kullanıyorduk, kapatmak zorunda kaldık bayadır. Bir güncelleme gelecek mi ?

Quick Jump
Geri