? yalnız 10 numara olmuşlar babanın ellerine sağlık , ayrıca orada ince nedir ? Baban galiba valide hanımdan balığa gitme izni koparmak için avize süslemesi yapmış güzel de olmuş bende yapıcam ???
? babana saygı sevgilerimi ilet, ?
valla elektrikler kesildiğinde konuşabiliyoruz ben genelde odamdayım. az önce gitti karanlıkta çektim ordayken hemen diyor ki bakim resim nasıl çıkmış
Yapabildiğim kadarı ile tabi ki de seve seve , Photoshop vs konularda uzman değilim ama yapabildiğim kadarı ile birşeyler yapmaya uğraşıyoruz işte
O zaman site adresini verim bugün mübarek gece
Şuanki ile ilk yaptığının arasında uçurum var bu oldukça iyi
Evet biraz öyle oldu ?
Önerim forumu kaydırdığımızda menüler kayboluyor temadan yapmışsın onu default ayarlarında kullanman dha hoş olabilir.
yok logoyu demiyorum, forum aşağı indirince menüler otomatik kayboluyor. yani standart versiyonundaki gibi olursa iyi olur. Header bölümü
Tamam o hallettim dediğin şekilde
şuan süper bence bu şekilde kalması çok daha kullanışlı. Kaymalar gitti şuan bir adım ilerdeyiz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın