hasannakyuz
Customer
Selam arkadaşlar elimden geldiğince bir logo yapmaya çalıştım sizce nasıl oldu acaba ?
pardon ya kafa dalgın :/hasannakyuz burada logo nerede? Herhangi bir logo göremiyorum....
yarı uyuyorum eksik eksik yapıyorum herhalde ondan herşeyi düzenledim teşekkürlerBir balıkçı için ideal sayılır. Bu nasıl baktığına bağlı. Ayrıca halen sitende logo yolunu düzenlemediğin için görüntülenmiyor. Tema ayarlarından yolunu düzenle.
styles/default/xenforo/111.png
uğraşıyorum elimden geldiğince , fikir üretmek kolay olmuyorbence geliştirebilirsin logoyu
çocukluktan gelme Ofluyum ama istanbulda yaşıyorum.balık merakı nerden geliyor yumurtalık taraflarından mısınız herkes adanalı burda
öneriniz nedir ?RENK ARKA planda boğuluyor
Bende o yaprakları ne renk yapsam diye bütün renkleri denedim ama pembe tonlarını denememiştim yarın denerim artık teşekkürlerGüzel pembe tonlarını balığınn arkasındaki o yaprak gibi olan yerlerdede yaparsan çok daha güzel olabilir
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın