Bu eklenti işinizi görecektir.Merhabalar,
Konuyu mesaj atmadan butonla güncelletebilmek mümkün mü bunun yanı sıra hareketli favicon nasıl yapılıyor?
Unmaintained - [Banxix] Bump Thread
Update thread to appear in latest posts without replying. It is released as Beta version. Features: Global Enable / Disable addon. Can bump own threads Can bump other threads. Time limit between bump. Max bump per day. Customize permission for...xenforo.com
Bu dediğinizi pek anlamadım ama hareketli favicon için bu eklentiyi kullanabilirsiniz.Konuyu mesaj atmadan butonla güncelletebilmek mümkün mü
Bu eklenti işinizi görecektir.Merhabalar,
Konuyu mesaj atmadan butonla güncelletebilmek mümkün mü bunun yanı sıra hareketli favicon nasıl yapılıyor?
Peki bu çıkan kalp ve üzülme iconu değişemiyor muyuz?Bu dediğinizi pek anlamadım ama hareketli favicon için bu eklentiyi kullanabilirsiniz.
Eklenti - [XTR] Browser Title Bar Animation
Sayfanın / sekmenin başlığının canlandırılması, özellikle sekme etkin olmadığında ve kullanıcılar diğer sekmelere göz atarken kullanıcıların dikkatini çekecektir. [XTR] Tarayıcı Başlık Çubuğu Animasyonu, en son XenForo sürümüyle uyumlu ve tüm...xentr.net
Konuda aslında belirtmiş olmam lazım ama siz ftp programı ile sunucunuza bağlanarak aşağıdaki yolda bulunan faviconları aynı isim boyut ve uzantılar ile değiştirebilirsiniz.Peki bu çıkan kalp ve üzülme iconu değişemiyor muyuz?
/public_html/demo/styles/xtr/title_animation
Sağ olun hocam, konuda ya yok yada ben göremedim sürçü lisan affoola.Konuda aslında belirtmiş olmam lazım ama siz ftp programı ile sunucunuza bağlanarak aşağıdaki yolda bulunan faviconları aynı isim boyut ve uzantılar ile değiştirebilirsiniz.
/public_html/styles/xtr/title_animation
Bu dediğinizi pek anlamadım ama hareketli favicon için bu eklentiyi kullanabilirsiniz.
Eklenti - [XTR] Browser Title Bar Animation
Sayfanın / sekmenin başlığının canlandırılması, özellikle sekme etkin olmadığında ve kullanıcılar diğer sekmelere göz atarken kullanıcıların dikkatini çekecektir. [XTR] Tarayıcı Başlık Çubuğu Animasyonu, en son XenForo sürümüyle uyumlu ve tüm...xentr.net
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın