HelpEkleri Görme ve İndirme İlişkilendirilmesi

Solutions
8
Reaction score
244
Trade
+0 (+0/-0)
1/3
Thread owner
Merhaba,

Grup izinlerinde, konulara dosya yüklemek ve görmek şeklinde iki ayrı izin var.

Welcome! Please Login or Register to view hidden content.

Lakin "İçeriklerde yer alan ekli dosyaları görebilir" seçeneğini "Hayır" yapınca "Dosya Ekle" butonu da gizlenmekte.
Bu iki ayar birbirinden ayrı olarak çalışması gerekmez mi?

Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Thread owner
XenForo'nun konulara eklenen eklerin yönetimi kısmında ciddi geliştirmelere ihtiyacı var gerçekten.
Umarım birileri dile getirir.

bebekforum
bebekforum
xenforo güncel bir sistem… İnan bana güvenlik konusunda muhteşem. Bankaların güvenlik sistemini delip geçen beyaz yakalı hacker arkadaşım İnceledi… Abi açık yok dedi… ?
O yüzden xenforo kullanıyorum. Site açacam 5 yıldır açık kalacak olmaz böyle bir şey… 9 site ve 2 forum kaybettim… Adamlar o kadar saldırdı ki bir halt edemediler. Hırslarından ddos yağmuruna tuttular siteyi ama bir halt yok. Çok şükür…
Thread owner
XenForo'nun gücü ve güvenliği kısmına ben de bir laf etmiyorum, eden de taş olur :)
Sadece bazı ince detayları mesela yapmamışlar.
Gözden kaçma diyeceğim de, bu profillerin bunu atlaması çok ihtimal dahilinde değil gibi.
Geriye "strateji" kısmı kalıyor sanırım...

Bu arada, nasıl site kaybettiniz, tam o kısmı anlayamadım.

Bu arada xenforo2.3 ü bekliyorum. Mobilitesi düzelecek sitenin… O yayınlansın lisansımı yükseltecem. Şu an temayı da saldım… İnnovate ve exclosive light temalar var elimde innovate bence en güzeli lisansla birlikte onu kullanmakta kesin karar kıldım… sizler hangi temayı kullanıyorsunuz?

HytaleTurkiye
HytaleTurkiye
Xenforo 2.3 biraz uzun süre bekliyebilirsiniz bir sonraki sürüm 2.2.10 olacak ve ondan sonra 2.2.11, 12, 13, 14 diye gidebilir :D
  • Like
Reactions: bebekforum
Quick Jump
Back
Top Bottom