Tema düzenleyici

Çözüldü Acil Yardım Xentr Richusername Eklentisini Yükledim

CevaplarÇözüldü Acil Yardım Xentr Richusername Eklentisini Yükledim
Konuyu başlatanbebekforum
Cevaplar11
Görüntüleme3K
Daha önce yüklediğimi unuttum ve benzer eklentiyi yükledim sanırım büyük bir sıkıntı. Keşke yedek alsaydım yedek de almamışım. Baya geride bir yedeğim var.

Abi selam korkacak bir şey yok tüm eklentileri devre dışı bırak ve panele gir sonra XenForotr\XF\Template\Templater içinde yer alan classı sil.
Site normale döner.

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

Aşağıdaki satırı geçici olarak src/config.php dosyanızın sonuna ekleyebilirsiniz.

$config['enableListeners'] = false;

sorun halloldu hallolmasına ama sanırım şu

Dosya Sağlık Kontrolü Sonuçları
Yeniden kontrol et
4,772 dosya sağlığı kontrol edildi. Aşağıda listelenen dosyalar, orijinal olarak indirilenlerden farklı içeriğe sahiptir.
Bu dosyaları kendiniz düzenlediyseniz, bu mesajı görmezden gelebilirsiniz, aksi takdirde bozuk veya değiştirilmiş dosyaların kanıtı olabileceğinden detaylı araştırmanız gerekir.

xenforotr isimli eklentiyi yükledim sorun düzeldi. Tekrar eklenti olarak görünmüyor ama ne hikmetse..
Tekrar addons ftp den sildiğim an site aynı şekilde çöküyor. Sanırım bütün hata burada..

Sanırım hala sıkıntı var XDinc xenforotr isimli eklentiyi ki admin panelde eklenti olarak görünmüyor. FTP den silince komple site uçuyor hata veriyor. Eski yedeği mi kursam acaba baya bir emek ve üye kaybedeceğiz ama... Eski yedeği kurup eklentiyi silip tekrardan güncelleme yapayım. Tekrardan temayı kurayım.. Sen ne dersen o

Son düzenleme:
Teşekkürler XDinc kardeşim sorun çözüldü. Ben işlem yaparken bile anydeskten yaptıklarımı izlemen ayrı bir güven veriyor. Çok sağol iyi ki varsın. Tek sorun themehouse eski şablon hatası var. Bağlantı sorunu için ticket attım.

Quick Jump
Geri