Herkese merhaba;
Eskiden XenForo 1.5.x sürümlerinden hatırladığım bir karşılama mesajı vardı. O aklıma geldi ve bunu XenForo 2.1.x ile uyumlu olacak şekilde revize ettim. Aslında çok basit bir kod.
Hemen konuya giriyorum.
XenForo giriş yapmış ve yapmamış kullanıcılar için değişken tanımlar. Bu değişkenler örnek vermek gerekirse
Giriş Yapmamış kullanıcılar için şöyledir.
Giriş yapmış kullanıcılar için ise
Aşağıda yer alan kodu extra.less şablonunuza eklemeniz yeterlidir.
Yukarıda gördğünüz gibi
Eğer kodu biraz daha geliştirmek istersek yani sayfa bazında göstersin diyorsak eğer o zamanda yine basit bir şekilde ilgili sayfanın şablon ismini yazmamız yeterli olacaktır.
Yukarıdaki kod da gördüğünüz gibi ben
Resim dosyanızı sunucu üzerinde
Umarım bu eğiticiyi beğenirsiniz
Eskiden XenForo 1.5.x sürümlerinden hatırladığım bir karşılama mesajı vardı. O aklıma geldi ve bunu XenForo 2.1.x ile uyumlu olacak şekilde revize ettim. Aslında çok basit bir kod.
Hemen konuya giriyorum.
XenForo giriş yapmış ve yapmamış kullanıcılar için değişken tanımlar. Bu değişkenler örnek vermek gerekirse
Giriş Yapmamış kullanıcılar için şöyledir.
data-logged-in="false"
Giriş yapmış kullanıcılar için ise
data-logged-in="true"
olarak belirlenir. Bizde bu koşulları less ile kullanarak kayıt ol mesajımızı oluşturacağız.Aşağıda yer alan kodu extra.less şablonunuza eklemeniz yeterlidir.
Yukarıda gördğünüz gibi
data-logged-in="false"
komutunu kullanarak giriş yapmamış kullanıcılar bunu görsün istedik. Giriş yapmış kullanıcılar artık bu mesajı görmeyeceklerdir.Eğer kodu biraz daha geliştirmek istersek yani sayfa bazında göstersin diyorsak eğer o zamanda yine basit bir şekilde ilgili sayfanın şablon ismini yazmamız yeterli olacaktır.
Yukarıdaki kod da gördüğünüz gibi ben
forum_list
şablonunu seçtim. Siz göstermek istediğiniz şablonu da seçebilirsiniz.Resim dosyanızı sunucu üzerinde
styles/img/
klasörüne koymayı ihmal etmeyin. Ben öylesine yapmış olduğum PSD dosyasını da ekledim.Umarım bu eğiticiyi beğenirsiniz
- Bilgi Kaynak Erişimi
- https://xentr.net/
Ekli dosyalar
Son düzenleme: