Xenforo Customers alanı.Bu hatayı aldığınız alan tam olarak neresi?
Hata da belirttiği gibi lisansın artık geçerli olmadığı belirtiliyor. Lisans iptal edilmiş görülmektedir. Lisans alırken XenForo 'nun lisans koşullarını ihlal etmiş olabilirsiniz. Aldığınız yer doğru bir şekilde lisansı devretmemiş olabilir. Buda doğal olarak XenForo tarafından lisansın iptal edilmesine yol açmıştır.This license is no longer valid.
Eposta ve şifre ile teslim edildi, tam olarak nasıl teslim edilmesi gerekiyor?Hata da belirttiği gibi lisansın artık geçerli olmadığı belirtiliyor. Lisans iptal edilmiş görülmektedir. Lisans alırken XenForo 'nun lisans koşullarını ihlal etmiş olabilirsiniz. Aldığınız yer doğru bir şekilde lisansı devretmemiş olabilir. Buda doğal olarak XenForo tarafından lisansın iptal edilmesine yol açmıştır.
Bu tür konularda lisans alırken yada satarken çok dikkat etmeniz gerekir. Öyle kolay bir süreç gibi görünse de XenForo'nun lisans devretme kuralları çerçevesinde işlem yapılmalıdır.
Hocam diğer siteyi kapattı lisansı aldığım arkadaş ama hala lisans aktifleşmedi, ticket attık geri dönüş yapılmadı.Zombeyi öncelikle bu durum için üzüldüm ama sanırım aynı lisans dosyalarını kullanan 2 aktif site var.
Bu böyle olunca lisans akıya alınır.
Hocam diğer siteyi kapattı lisansı aldığım arkadaş ama hala lisans aktifleşmedi, ticket attık geri dönüş yapılmadı.
Bende 2.1.5 sürümü vardı onu sattım bir sorun olmadı ama, 2.1.7 ve 2.1.8'e güncellemek için henüz 1 ay önce alınmış 2. el lisans aldım, aldığım kişi siteyi komple kapatıp dosyaları silmiş, ama cevap gelmiyor ticketeÜzgünüm, tüm dosyalar silinmeden bu pek mümkün değil, bu yüzden ikinci el lisans çok sancılı.
Bende 2.1.5 sürümü vardı onu sattım bir sorun olmadı ama, 2.1.7 ve 2.1.8'e güncellemek için henüz 1 ay önce alınmış 2. el lisans aldım, aldığım kişi siteyi komple kapatıp dosyaları silmiş, ama cevap gelmiyor tickete
Lisansın faturasını verdi hocam.Merhaba;
Lisansı tam olarak nasıl aldığınızı ve yaşadığınız süreci belirtirseniz bu konuda tekrar etmemesi açısından gerekli yönlendirmeleri yapabiliriz.
Lisansı almış olduğunuz kişi XenForo üzerinden bir ticket oluşturarak müşteri temsilcisine lisansını şu mail yada hesaba devredeceğini açıkça belirtti mi?
Lisansa ait diğer sitelerinde dosyalar barınıyor mu?
Lisansın faturasını size iletti mi?
Bu konuları netleştirin dilerseniz.
Bu yüzden hep diyoruz 2 inci el lisans her zaman sorunlar çıkarmaktadır. En iyisi birikimi ona göre ayarlayıp sıfır lisans almak en temiz çözümdür.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın