Tema düzenleyici

Çözüldü Yardım Xenforo Mail Hatası mı? Eğer Öyle ise Çözdüm.

bebekforum

Licenced
Customer
SMS Confirmed
Site: Bebek, Prematüre Bebek, Tüp Bebek, Doğum, Çocuk - Bebek Forum
xenforo versiyon: xenforo2.0.11

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

Arkadaşlar bu mail hatası değil mi? Ben öyle olduğunu düşündüm. Yeni kurduğum sunucuya yerleştirdiğim forumun mail ayarlarını doğru ssl olarak ayarlamadım ve mail sunucusunu yanlış yazmamdan kaynaklı. Eğer öyle ise sorunu çözdüm. Yok Başka bir hata varsa bilemem...

Son düzenleme:
PHP sürümününüz nedir? Eğer mevcut sisteminiz xenforo2.0.11 ise PHP 7.2 kullanmalısınız. Yok sürümünüz 2.0.12 ve üzeri ise PHP 7.3.1 kullanın sorununuz çözülecektir. Bu mail hatası değildir.

Php sürümü plesk obsidian kurdum.
ya 7.3.12 ya da 7.2.25 var. Ondan öncesi yok. Ama 7.3 de idi. Sunucuyu kurarken ayarları yaparken Düşürmeyi unutmuşum. Şimdi 7.2.25 yaptım

Büyük ihtimal ile çözülmüştür. Tavsiyem hem sisteminiz hemde php versiyonunu güncel kullanmanız yönünde olacaktır. Bol hitli günler dilerim...

Ben her zaman güncel kullanma taraftarıyım. İlerde bir zorluk çeker misiniz bunu şimdiden kestirmek zor ama güncel olmak demek her şeyden önce güvenliğiniz açısından önem arz etmektedir.

PHP sürümünü güncel ve kararlı olanı kullanmanız sizin açınızdan daha yararlı olacaktır. Ancak mevcut sisteminiz güncel PHP sürümünde yukarıda belirttiğiniz hatalara neden olacaktır.

Malesef şimdiki sunucu aldığım yer hetzner daha önce de hostinger di hiçbiri bana hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Her şeyi ben kurdum. Ayarları yaptım.

Hatta hostinger de bir müşteri yetkilisine dedim ki centos üzerine plesk kurdum. Dedi ki, centos 7 üzerine plesk kurmanız mümkün değil... ??? Dedim kurdum... ???yaptım. Bakın 3 senedir sunucum çalışıyor. Şimdi hetzner deyim. Ama hiç destek kullanmam. Kendi işimi kendim görürüm. Sunucuyu boş alıyorum her şeyini kurup ayarlıyorum.

Son düzenleme:
XenTR ayrıca xenforo çok güvenli bir sistem lisanslı olduktan sonra çok eski versiyon forumlar gösterebilirim size yıllardır tıkır tıkır çalışan ve en ufak bir güvenlik zaafiyeti geçirmeyen. Mesela

hala xenforo 1.5.16 da..

Ben XenForo güvensiz demiyorum ki demek istediğim güncel kullanmanın daha iyi olacağı yönünde. Her neyse umarım sorununuz çözüm bulmuştur.

Sorun tarafımdan Araçlar ayarlar bölümünde Plesk kısmında Güncelleştirmeler bölümünde PHP nin tüm versiyonlarını indirerek. PHP 7.1 ayarlayarak çözülmüştür. Ayrıca var olan mail hatası da düzeltilmiştir.

Sorun Çözüldü

Quick Jump
Geri