Theme editor

[XTR] Manage Privacy Options

Add-on [XTR] Manage Privacy Options 1.0.1

No permission to download

XenTR

Staff member
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed
Solutions
101
Reaction score
3,020
1/3
Thread owner
Thread owner
XDinc sizin bilginiz ile daha güzel eklentiler burada yerini almaya devam edecektir. Teşekkürler...

Yine birçok kişinin işine yarayacak bir eklenti . Anlatım da sade ve anlaşılır. Tebrik ve teşekkür ederim.

Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

Burada önemli olan ekibimizin talepleri doğru şekilde karşılayabilir olması üretemeyen bir yönetim anlayışı kaybetmeye mahkumdur!
Bu sürümde basit ama işlevli bir sonuç var ilerleyen sürümlerde geliştirebiliriz.
Saygılar.

Thread owner
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
Bu şekilde mesajlar web sitemizin kalitesi açısından uygun değildir. Lütfen sınırlandırmaları geçmek için bu şekilde mesajlar yazarak mesaj sayısını yükseltmeyi düşünmeyin.

Merhaba,

Bu eklentinin tam olarak muhteviyatını anlayamadım sanırım.
Şöyle ki;
1294

Üst resimde görünen alanı engellediğini sanıyordum ama galiba muhteviyatı bu değil.
Eklentinin Disable tikini iptal ettim, ayarlardan da tüm kullanıcı grubu izinlerine "Evet" seçeneğini vermeme rağmen, hangi grupta olursa olsun kullanıcılar çevrimiçi durumlarını gizleyebiliyorlar.

Sorun çözülmüştür.
Eklentinin Aktif/Pasif seeneklerini kaldırıp kaydet ve tekrar aynı işlemi yapınca alar gizlendi.
Teşekkürler :)

XenTR bu eklentinin etkisini yitirme ihtimali olabilir mi?
Ne yazık ki tüm alternatifleri ve grup izinlerini yerine getirmiş olmama rağmen gizlilik alanının olduğu kısım hala aktif görünmekte.

Ufak bir güncelleme rica edebilir miyim bu eklenti için. Eklentiyi aktif edince solda yazan 'Gizlilik Seçenekleri' başlığıda gidiyor. Bunun gitmesi önelenebilir mi?

Orjinali
1678284755572.webp

Sonrası
1678284706787.png

Users found this thread by following these keywords:

1. Manage Privacy Options
  2. Privacy
  3. [XTR] Manage Privacy Options
  4. gizlilik
Quick Jump
Back