Tema düzenleyici

[XTR] Eklenti Dosyalarını Sil - Addon File Remove

Premium [XTR] Eklenti Dosyalarını Sil - Addon File Remove 1.0.1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XDinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XDinc

Yönetici
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
Gerçekten güzel düşünülmüş bir eklenti . İnsanlar eklentiyi yönetici paneli üzerinden kaldırıyor ama bazen sunucu üzerinde unutulan dosyalar kalmaktadır. Güzel bir çalışma olmuş ellerine sağlık. Aslında XenForo eklenti sistemi ile yerleşik olması gerektiğini düşünüyorum. (y)

Özellikle localhost üzerinde test yaparken sürekli gereken bir eklenti en azından benim için.

Bu arada eklenti adında bir harf eksik yazılmış sanırım, bayadır bakıyorum belki farkeder ve düzeltirler diye ama XDinc , XenTR bir el atıverin.:)

Bencede yararlı bir eklenti olmuş cpanel veya ftp programı kullanmak zorunda kalmayacağız ..

Eklenti dosyalarını kaldırma sürecini işaretlediğimizde bazen ana klasörü geçici bir süre tutuyor.
Bunu engellemek adına hashes.json üzerinden ilgili verileri almasını sağlayacağız. Bu yüzden yapıyı tamamen değiştirmemiz gerekecek ama ortaya daha güzel bir çalışma çıkacaktır. Bir sonraki sürümde güncelleme yapmak yerine eklentiyi kaldırıp yeniden kurmanız gerekebilir arkadaşlar.

Ek olarak bu eklenti için önerileriniz varsa bu aşamada iletirseniz seviniriz.

Evet konuyu detaylı olarak ele aldığımızda eklenti dosyalarının otomatik olarak kaldırılması konusunda sorunsuz bir çalışmayı sanırım bugün sizlere sunacağız.
Bu çalışma sürecinde dikkate aldığımız unsurlar,
  • Aynı klasörü kullanan eklentilerde ana klasörü by-pass etme (silmeme)
  • hashes.json üzerinde yer alan tüm dizinleri izleyerek veri dosyalarını silme.
  • Olası hataların engellenmesi adına eklenti sistemden kaldırıldıktan sonra devreye girme.

Test ettinizmi bilmiyorum ama eski sürümde sadece /src/addons klasörü içindeki eklenti dosyalarını kaldırılıyor js ve styles klasöründe bulunan dosyalar kaldırılmıyordu...
test edip yorum yapacağım.

Abi ben bu eklentinin 1.0.0 versiyonunu kullanıyorum da src klasörü haricinde diğer klasörlerde bulunan dosyaları silmiyor bunun için yapılacak bir şey varmı?

Guzel eklentı elıne saglık. Sayenızde webmasterlar ıyıce tembellesek :D

Quick Jump
Geri