Tema düzenleyici

[XTR] Advertising Positions For Post

Eklenti [XTR] Advertising Positions For Post 1.0.1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan XDinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5.00 Oylama
1 Değerlendirme - Raters

XDinc

Yönetici
XenTR Mod
Customer
SMS Confirmed
Konu sahibi
Konu sahibi
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Aslında bende öyle bişey düşünüyodum forumlara göre eklemek çok mantıklı bir adım. örneğin yardım formunda ziyaretçilere reklam arttırılabilir çünkü ziyaretçilere genelde yardım forumundaki konuya giriş yapıyor direk arama motorundan

Konu sahibi
XDinc eklentı ıcın tesekkurler.

Reklamları responsive olması ıcın kullandıgım kod eklentı kurulduktan sonra ara ara mesajların altında gozukmeye basladı. F5 yapınca kayboluyor ama ara ara tekrar cıkıyor.

Screenshot_20190515-114448_Samsung Internet.webp

Orada eklediğiniz reklam kodu şekilde olmaz. reklam kodunuzun mutlaka bir class - id değerinin içerisinde olması gerekir. Şu ana kadar nasıl çalışmış hayret.

Esnek reklam kullandıgım zaman bazen abartılı boyutlarda reklamlar cıkabılıyor.

bu kodlar yardımıyla ekran boyutuna baglı olarak reklamı 320px , 468px, 970px olarak zıyaretcılerıme gostebılıyorum.

kullandıgım repsonsive reklam kodu.

<style >
.example_responsive_1 { width: 320px; height: 100px; }
@media(min-width: 500px) { .example_responsive_1 { width: 468px; height: 90px; } }
@media(min-width: 800px) { .example_responsive_1 { width: 970px; height: 250px; } }
</style >
<div style ="float:none;margin:0px 0 0px 0;text-align:center;">
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- example_responsive_1 -->
<ins class="adsbygoogle example_responsive_1"
style ="display:inline-block"
data-ad-client="ca-pub-xxxxxxxxxxxxxxxx"
data-ad-slot="xxxxxxxxxxxxx"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
</div>

Konu sahibi
Kodlarınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Eğer bu css değerlerini siz kendiniz veriyorsanız buna bir şablon oluşturun ve bu şablonu ilgili alana çekin.

Ben mesajı gönderdikten sonra kodunuzu gördüm. XDinc bey'in dediği gibi ilgili reklam kodunuzun class değerleri ile css yapınızı düzenleyin.

2.2 için güncelleme olacak mı acaba bu eklentiye, gerçi indirim kurmayı denemedim şu an çalışıyor da olabilir :)

2.2 de eklenti çalışmamakta hocam. Geçen gün ki harika öğretiniz ile uygulamaya çalışacağım pazartesi ama bir güncelleme söz konusu olduğundan sanıyorum ki bu durumu o şekilde geçemem

Quick Jump
Geri