PATRON
Licenced
- Bilgi Kaynak Erişimi
- https://xentr.net/
Tamam xenforo.com üzerinden mesaj geçmişine baktım 1 yıl çok çabuk geçmiş süresi dolmuş.
Hakkım olmayanı verdiniz ama yine de hakkınızı helal ediniz.
Her hangi bir eksikliğim yok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Rica ederiz ne demek, sonuç olarak tüm kullanıcılarımıza yardımcı olabilmeyi bizde isteriz.
Ticari ürünlerde memnuniyet söz konusudur bizde bu memnuniyeti artırmak için daha verimli bir altyapı üzerinden hizmet vereceğiz.
Lisans takip sistemi, ürün izleme ve benzersiz ürün ID gibi bir çok süreç iyileştirmesi sisteme dahil edildi bunlar müşterilerimiz için.
Saygılar.
Merhaba, öncelikle yeni siteniz, oluşumunuz hayırlı olsun. Benim xenmake.com üzerinden alınmış ücretli tema vardı.
Sanırım müşterilerinizi buraya aktarmadınız. Bizler ne olacağız parasını ödediğimiz tema ne olacak?
XDinc tarafıma xenmake.com domaini üzerinden şöyle bir mail geldi.
PATRON,
Your purchase 56C1B8DAF897 for product Innovate Light has expired.
You will be unable to download updates or receive support for the product until the purchase is renewed.
Tamam xenforo .com üzerinden mesaj geçmişine baktım 1 yıl çok çabuk geçmiş süresi dolmuş.
Hakkım olmayanı verdiniz ama yine de hakkınızı helal ediniz.
Her hangi bir eksikliğim yok teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın