Şu avize niyetine kullandığın rapalalardan bize gelen giden hiç olmadı ? Hani fujin zigzag’ lardan veriyordun ? ?doğrulama işi hiç işime gelmedi. xenforoya girmek felan zor oluyor.
zuahah senin balikhobin bizim avizelere geldi heŞu avize niyetine kullandığın rapalalardan bize gelen giden hiç olmadı ? Hani fujin zigzag’ lardan veriyordun ? ?
Valla avize ahenkle dans ediyordu resmen ?zuahah senin balikhobin bizim avizelere geldi he
senin siteye girdim az önce en yukarda zargana avı var ona iri diyor bizim buraya gelsinde irisini gösterek onun yakaladığı iri zarganın boyu bizim yakaladığımzı zarganın kafası ediyo izliyorum hala videoyu. arkadaş yeni başlamışValla avize ahenkle dans ediyordu resmen ?
??senin siteye girdim az önce en yukarda zargana avı var ona iri diyor bizim buraya gelsinde irisini gösterek onun yakaladığı iri zarganın boyu bizim yakaladığımzı zarganın kafası ediyo izliyorum hala videoyu. arkadaş yeni başlamış
silikon yemini göremedim biz canlı karadesle yakalıyoruz. balıklar yavru daha büyümemiş. onun 1kg 2kg larını gör halay çekiyor gelirken. biz baboşlar geldiğinde çelik takıyoruz
Buralarda o boylar yok maalesefsilikon yemini göremedim biz canlı karadesle yakalıyoruz. balıklar yavru daha büyümemiş. onun 1kg 2kg larını gör halay çekiyor gelirken. biz baboşlar geldiğinde çelik takıyoruz
senmi çekion yoksa o balık katili sen misin? yemin resmini gönderseneBuralarda o boylar yok maalesef
silikon yemini göremedim biz canlı karadesle yakalıyoruz. balıklar yavru daha büyümemiş. onun 1kg 2kg larını gör halay çekiyor gelirken. biz baboşlar geldiğinde çelik takıyoruz
Ersan çeşitli parti ve ayin gruplarına başkanlık etmektedir. Kendisi çok renkli ve eğlenceli bir kişiliktir. Buradan açıklıyorum kendisinin başkanlık etmiş olduğu gruplar her hangi bir tehlike içermemektedir. Kedi medi kesmiyoruz yani ?ersan bey sitenizde aşk partisi genel başkanı olduğunuz yazmakta bu parti yenimi kuruldu yoksa bizim mi haberimiz olmadı
haha aynen siyasetten anlamadığım için kendi partimi kurdum ekmeğizin peşindeyizersan bey sitenizde aşk partisi genel başkanı olduğunuz yazmakta bu parti yenimi kuruldu yoksa bizim mi haberimiz olmadı
koyuncuyuz biz ?Ersan çeşitli parti ve ayin gruplarına başkanlık etmektedir. Kendisi çok renkli ve eğlenceli bir kişiliktir. Buradan açıklıyorum kendisinin başkanlık etmiş olduğu gruplar her hangi bir tehlike içermemektedir. Kedi medi kesmiyoruz yani ?
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın