Welcome to XTR | Think Different and Make it...

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Previous thread
Next thread

ERSAN.NET

XenTR Müşterisi
Müşteri
Lisanslı Üye
XenTR Üyesi
Joined
Jun 17, 2019
Messages
205
Reaction score
105
Points
43
Age
37
Location
Adana
Website
www.ersan.net
Arkadaşlar birşey soracağım dün msql güncelledim. Şuanda pleks panele girdiğimde eskimiş sürüm kullanıyorsunuz diyor. Altında sürümleri mevcut resimi koydum. Bu seçimlerden hangisini seçmeliyim.
ilk fotoğraf da 7.2.19 seçeneceğim alttaki diğer fotoğraflardaki rakamları arttırmanın yararı var mıdır? yani bunlara müdahale edersem sorun yaşanır mı :)
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
 

Attachments

Sota

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
Lisanslı Üye
XenTR Üyesi
Joined
Apr 18, 2019
Messages
268
Reaction score
174
Points
43
Location
Los Adanas
Website
tavsiyeforumu.com
fpm nginx yaparsan gereklı ayarlamaları yapmadıgın ıcın forumun calısmaz.
fastcgı kısmını elleme dıger kısımlar komutların calısma surelerı dosya yukleme lımıtı felan.
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
 

ERSAN.NET

XenTR Müşterisi
Müşteri
Lisanslı Üye
XenTR Üyesi
Joined
Jun 17, 2019
Messages
205
Reaction score
105
Points
43
Age
37
Location
Adana
Website
www.ersan.net
Bende 7.3 yok ayrıca sadece bu seçenek var. FastCGI uygulması tek bu geliyor. altındaki rakamları değiştirirsem yükseltirsem düzelirmi şuan yine beyaz sayfadayız:D
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
PHP sürümünü 7.2 olarak kullanabilirsiniz allttaki sayıları yükseltmeniz sunucunuza bağlıdır tek bir site varsa sorun olacağını sanmıyorum. Oradaki değerleri ne kadar yükseltirsiniz sunucu o kadar kaynak tüketir.
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
Ben ayarları bu şekilde kullanıyorum bir sorun yaşamadım

memory_limit = 128M
max_execution_time = 60
max_input_time = 60
post_max_size = 800M
upload_max_filesize = 800M
 

ERSAN.NET

XenTR Müşterisi
Müşteri
Lisanslı Üye
XenTR Üyesi
Joined
Jun 17, 2019
Messages
205
Reaction score
105
Points
43
Age
37
Location
Adana
Website
www.ersan.net
sunucuda adam akıllı çalışan site yok. tüm kaynakları tüketmesi için ne yapmam gerekir.
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
Bu kadarı xenforo için gayet yeterli oluyor dosya falan yüklerken hiç bir sıkıntı olmuyor. Site hız olarak bir şey katmıyor bunlar sadece yanıt verme süreleri ve dosya yükleme boyutları.
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
Aynen dediğim gibi o değerler ne kadar yükselirse kaynak tüketimi o kadar artar. Yani hız konusunda hız konusunda oradaki değerler ne kadar yükselirse hızlanmaz site tam tersi yavaşlayabilir, eğer çok büyük boyutlarda dosya yüklenmiyorsa gerek yok.
 

ERSAN.NET

XenTR Müşterisi
Müşteri
Lisanslı Üye
XenTR Üyesi
Joined
Jun 17, 2019
Messages
205
Reaction score
105
Points
43
Age
37
Location
Adana
Website
www.ersan.net
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

pleksten veritabanına girdiğimde denetle ve onar seçeneğine tıklayınca 3 hata buluyor. onar dediğimde birşey olmuyor. hala orada 3 hata görünüyor. neden olabilir?
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
O tabloların depolama motoru türünü desteklemiyor (MEMORY) değiştirmek ne kadar doğru olur bilmiyorum fikri olan birisi bilgi verirse ona göre InnoDB ile değiştirilebilir.
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
URL yapısı derken nasıl bir sorun var : )
 

Adanalı

XenTR Müşterisi
Müşteri
SMS Confirmed
XenTR Üyesi
Joined
Apr 30, 2019
Messages
99
Reaction score
99
Points
43
Location
Adana
admin.php?options/groups/seo/

Bu linkten "Arama motoru dostu URL yapısını kullan" seçeneği aktif mi
 

ERSAN.NET

XenTR Müşterisi
Müşteri
Lisanslı Üye
XenTR Üyesi
Joined
Jun 17, 2019
Messages
205
Reaction score
105
Points
43
Age
37
Location
Adana
Website
www.ersan.net
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
yok o işaretli değil onun altındaki işaretli. windows mu kullanıyorsun kardeşim. bunu işaretlediğimde şöyle bir hata alıyorum -->>
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!


404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Kaldırdığımda ise site açılıyor :)

htaccess yemiyor gibime geliyor ancak kullnanlar varmış. site açık ancak hiçbir kategoriye giriş yapılamıyor.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Top