hasannakyuz
Customer
Selamlar ;
Balık avı ile ilgili bu eylemi yansıtan bir tema arıyorum, bu tarz bir tema bilen yada yapabilecek varsa ulaşırsa sevinirim.
babam rahatsızlanmıştı site havada kaldı o arada domain süresi bitmiş benim domainin balikhobim.com u baskası almıs falan falan falan bende sımdı net olanını aldım yenı kaldıgım yerden devam edeyım dedımTabi bu konuda sorun yok ..
Az çok balıkçılık geçmişimiz oldu diyelim sen ne yaptın siteyi kapattın mı? Bir sağlık problemi yoktur umarım.
babam rahatsızlanmıştı site havada kaldı o arada domain süresi bitmiş benim domainin balikhobim.com u baskası almıs falan falan falan bende sımdı net olanını aldım yenı kaldıgım yerden devam edeyım dedım
Teşekkürler hocamÇok geçmiş olsun, hayırlısı umarım her şey bir an önce yoluna girer.
hasannakyuz kardeşim çok geçmiş olsun. Üzüldüm umarım şu an her şey yolundadır. Tekrar geçmiş olsun.babam rahatsızlanmıştı site havada kaldı o arada domain süresi bitmiş benim domainin balikhobim.com u baskası almıs falan falan falan bende sımdı net olanını aldım yenı kaldıgım yerden devam edeyım dedım
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın