Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru-CevapYardımXenforo konu okurken widget gözükmesi hakkında
Konu okurken sağ tarafta widget olarak yeni konuların gözükmesi için bir widget ekledim, fakat tüm kategorilerdeki konularda bu widget çıkıyor, sadece yardım & destek kategorisinde bu widgetin aktif olması için ne yapabilirim?
Konu okurken sağ tarafta widget olarak yeni konuların gözükmesi için bir widget ekledim, fakat tüm kategorilerdeki konularda bu widget çıkıyor, sadece yardım & destek kategorisinde bu widgetin aktif olması için ne yapabilirim?
Standart XenForo Widget ayarlarında böyle bir seçenek yok maalesef. Ya tüm konu/mesajlarda gösterir ya da hiç, en fazla birden fazla widget varsa aynı alanda gösterim sırasını ayarlama izni veriyor size.
Standart XenForo Widget ayarlarında böyle bir seçenek yok maalesef. Ya tüm konu/mesajlarda gösterir ya da hiç, en fazla birden fazla widget varsa aynı alanda gösterim sırasını ayarlama izni veriyor size.
Yapılabilir ama genele hitap eden çalışmalarımız arasında henüz böyle bir projemiz yok, özel olarak yaptırmak isterseniz bu tür işlemlerin standart fiyatı $35. Onaylarsanız destek talebi alanından iletişime geçebilirsiniz.