Bildiğim kadarı ile bu sadece cep telefonu anasayfasına kısayol oluşturuyor. Başka bir işlevi yok. Playstore gibi app değil yani. 2.2 foruma yükledim ve heyecanla bu ne imiş diye beklerken sadece anasayfaya ekleme olayını gordugumde yaşadım maalesef
Sadece ana ekrana eklemeden ibaret. Tarayıcı gibi değilde mobil uygulama gibi görünüyor. Fakat şöyle birşey var tabi, eklentisi vardı android kullananlara siteye girince üstte ana ekrana ekle diye uyarı göstertilebiliyordu, oraya tıklayınca ekliyor direkt.
Eklediğiniz ikonların uzantıları nedir?
Evet o şekilde kaydet derseniz o anda sistemde yüklü olan XenForo versiyonu için şablon güncellenmiş olacaktır. Ama şablonun içinde yapılmış olan güncellemeleri yapmadığınız için sisteminiz sağlıklı çalışmayacaktır. En güzeli tasarımcınızın güncel sürümü yayınlamasını beklemek olacaktır.
Sanmıyorum tasarımcınızın bunu gözden kaçıracağını.
/admin.php?templates/outdated
burada Customized components
butonuna tıklayın mevcut temanızı seçin ve altta şablon sürümlerinizi göreceksiniz. Eğer şablonlarınız eski ise ve sizin XenForo sürümünüz 2.2.1 ise "There are templates that may be outdated. Click here to review them." uyarısını görmeniz gayet normal.İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın