robotikforum
Banned
Arkadaşlar bunu bir nevi cdn olarak kullanmak için kuracağım. Ama kurduktan sonra bir dosya siliniyor olsa gerek Screenshot bu hale geliyor acaba sorun nedir?
Andy söyle bir eklentisi vardı.Sorup sormamak tabi ki size kalmış ama şimdi kullanın desem fikriniz tamamen değişecek mi? (Ülke olarak aklımızda yer alanı yapan bir kültüre sahibiz.)
Chevereto uzun süredir bu konuda destek veren bir sistem ve üyelikleri ücretli bu kapsam da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Ama günün birinde bu sistemi terk ettiğinizde ekli dosyaları tek tek ilave etmek gibi bir durum söz konusu!
Bunu ileriye dönük planlayarak adım atmak gerekiyor. Piyasada bulduğunuz bir sitemi ileride çıkacak XF sürümleri ile kullanamayacak durumlara gelirseniz ne yapacaksınız? Bunun bir a-b belki de c planı olmalı.
Yoksa kimse gereksiz yere DB yi büyütmek istemez. Yanılıyor muyum?
Arkadaşlar bunu bir nevi cdn olarak kullanmak için kuracağım. Ama kurduktan sonra bir dosya siliniyor olsa gerek Screenshot bu hale geliyor acaba sorun nedir?
Bu arada bu şekilde sağlıklımıdır abim xenforo .gen.tr de kiler olmadığını söyledi şimdi dikkatimi çekti siz yüklemeye izin vermiyorsunuz. bebekforum adlı arkadaşta yedekleme de sıkıntı oluyor dedi ama diğer türlü resimleri de yedeklemek gerecek pek değişen bir şey yok gibi?
Daha önce sormuştum oraya. Ama çift taraflı cevap gelince biri diyor resimleri ayrı yerde tut biri diyor tutma e o zaman en mantıklısı 3. bir kişiye sormak. Doğru cevabı bulana kadar sormak ta gayet etiktir. Çünkü herkesin bilgisi bir değil tamam bir cevap aldım ama emin olamadım napıcam başka birine sorucam emin olana kadar da böyle devam edecek. Siz bir kişiye sorup ona göre hareket etmezsiniz değil mi?
Andy söyle bir eklentisi vardı.Sorup sormamak tabi ki size kalmış ama şimdi kullanın desem fikriniz tamamen değişecek mi? (Ülke olarak aklımızda yer alanı yapan bir kültüre sahibiz.)
Chevereto uzun süredir bu konuda destek veren bir sistem ve üyelikleri ücretli bu kapsam da sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Ama günün birinde bu sistemi terk ettiğinizde ekli dosyaları tek tek ilave etmek gibi bir durum söz konusu!
Bunu ileriye dönük planlayarak adım atmak gerekiyor. Piyasada bulduğunuz bir sitemi ileride çıkacak XF sürümleri ile kullanamayacak durumlara gelirseniz ne yapacaksınız? Bunun bir a-b belki de c planı olmalı.
Yoksa kimse gereksiz yere DB yi büyütmek istemez. Yanılıyor muyum?
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın