robotikforum
Banned
Dostum onu kurunca bu arada sizin bu eklenti çalışmıyor.
Premium - [XTR] Hide Links and Codes - Linkleri ve Kodları Gizle
Bildiğiniz gibi bir çok site URL ve Code içeriğini ziyaretçilere ve/veya belirlediği gruplara gizleyerek işlem yapmayı tercih ediyor. XF 2.1.1 serisi sonrası link ve kod gizleyen ücretsiz bir eklenti olmadığı için şimdilik kullanıcıların...xentr.net
Merhaba forum kullanıcılarımdan biri bunu yazdı. Nimble ve .toml formatlarını makele yazarken kullanılan kod dilleri kısına ekleyebilir misin? Yani xenforo da kod ekleme bölümü için bu formatları bu bb codlar'ı istiyor nasıl çözbilirim.
Dostum onu kurunca bu arada sizin bu eklenti çalışmıyor.
Premium - [XTR] Hide Links and Codes - Linkleri ve Kodları Gizle
Bildiğiniz gibi bir çok site URL ve Code içeriğini ziyaretçilere ve/veya belirlediği gruplara gizleyerek işlem yapmayı tercih ediyor. XF 2.1.1 serisi sonrası link ve kod gizleyen ücretsiz bir eklenti olmadığı için şimdilik kullanıcıların...xentr.net
Vallahi güzel olur teşekkür ederim. Günellendiğinde etiketlerseniz minnettar olurum. Denedim bir şeyler attr lardan classlardan ama beceremedim birde iç linkleme eklentisi var mı burda.
XDinc Dostum birde şunu gördüm kelimeye oto link verdi bunu nasıl yapabiliriz. Screenshot
O Eklenti xentr ye özel... ?
uix_copyrightBlock
hiç bir üretici copyright alanını foruma özel vermez!Bu arada bir şey sorabilir miyim?
Sitenizde yer alan temayı size kim yükledi?uix_copyrightBlock
hiç bir üretici copyright alanını foruma özel vermez!
Burada bir sorun var! Eğer bilginiz dahilinde ise diyecek bir şey yok ama tespit edilmesi durumunda sorun yaşatır.
Aynı şeyi ben de merak ettim... Baya sıkıntı bir durum. Xenforo da bile link kaldırmanın fiyatıTemayı ben yükledim ama tam olarak anlamadım ne demek istediğinizi altta th linki vardır kaldırdım.
Xenforo da işler baya farklı ya biz wp temada ücretsiz sunduğumuz halde linkleri kaldırıyolar ücretli sunsak ne dicekler bilemiyorum para verdim lan kaldır şu linki dicekler herhalde Zararı olur derken ne gibi.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın