Theme editor

Resolved Temalar Arası Geçiş (Oto)

murat

Licenced
Joined
Feb 18, 2019
Messages
50
Solutions
1
Reaction score
30
Points
18
1/3
Thread owner
Merhabalar, uzun süredir aklımda olan fakat fırsat bulup soramadığım bir konu. Temalar arasında belirli saatlerde oto geçiş yapılması sağlayan bir eklenti veya kod değişikliği yapılabilir mi? örneğin sitemizde 1 ana tema ve 1 alt tema olmak üzere Dark-Light olarak 2 ayrı tema bulunmakta. Sabah 7 ile gece 12 arası Light tema sonrasında ise Dark temanın oto olarak aktif edilmesini sağlamamız mükünmüdür.

Aslında bununla ilgili şimdiye kadar bir çalışma olmaması beni şaşırtıyor. Şimdiden ilginize teşekkür ederim.
 

Most Reacted 5 Post

Hocam burda hangi saat baz alınacak sunucu saatimi, kullanıcı bilgisayarının saatimi. Yurtdışından erişimi fazla olan sitelerde kullanıcı bilgisayarının saatini baz almak mantıklı görünüyor. Türk ziyaretçilerde sunucu saati baz alınabilir. Bu arada fikriniz çok hoşuma gitti :)
 
12 saat dilimi derken hocam çözemedim :( AM-PM mantığını kullansak bile Türkiye'de saat PM 01 gösteriyorsa Amerika'da AM 04 olacaktır. Bu durumda sistemin bir şekilde kullanıcı saatini tespit etmesi gerekecektır veya kullanıcı üye olurken saat dilimini doğru seçmek zorunda olacaktır.
 

Users found this thread by following these keywords:

  1. Xenforo night
Quick Jump
Back
Top