Ettim hocam sorunsuz. En çok görüntüleme alanlar geldi. Fakat eskiden son günlerde görüntüleme sayısı yüksek olanları gösteriyordu. hot seçeneği onu kullanıyor sanırım. Ama çalıştıramadım
Ettim hocam sorunsuz. En çok görüntüleme alanlar geldi. Fakat eskiden son günlerde görüntüleme sayısı yüksek olanları gösteriyordu. hot seçeneği onu kullanıyor sanırım. Ama çalıştıramadım
Trending content 'den bahsediyorsanız, o sağlıklı olmuyor. Ben sadece yeni bir tab kısmında son popüler konuların gözükmesini istiyorum. Buda forumdaki şimdiye kadar açılmış popüler olan konular.
Evet daha önce çok iyi çalışıyordu. şimdi enteresan bir şekilde çalışmıyor. Popüler konuları ekledim slider şeklinde güzel durdu
Trending content üzerinden yaptığımızda belirli günlere kadarki popüler konular dahil oluyor.
Aşağıdaki Top seçeneğini seçerseniz istediğiniz şey olur. tüm zamanların en çok görüntüleneni. Ayrıca bu arada öne çıkan konuları ekleyerek onuda widget haline getirebilirsiniz. Yani dilediğiniz 5 konuyu öne çıkarıp daha sonra widget olarak ekleyebilirsiniz
As a content provider sharing platform, users of our site at xentr.net are responsible for their own posts, according to Article 8 of Law No. 5651 and Article 125 of the Turkish Penal Code (T.C.K.). All legal complaints regarding XenTR.Net will be reviewed within 3 (three) days after contacting us via the provided contact link, in accordance with the relevant laws and regulations. Necessary actions will be taken, and the site administrators will provide the necessary information.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.