Son düzenleme:
Bu tür basit şablon değişiklikleri için eklenti yazmak tabii en mantıklısı. Naçizane tavsiyem şablonlar üzerinde değişiklik yapmak yerine basit eklentiler yapabilirsiniz. Bu konuda kendinizi biraz zorlarsanız eminim çok güzel işler yapabilirsiniz. Bu konuda bir eklenti nasıl oluşturulur konuları çok faydalı olacaktır. Tabii PHP bilginiz kısıtlı yada olmayabilir ama her şey php kodu ile yapılacak diye bir kaide de yoktur.@XenTR @Ovunc Dinc eklenti olarak yapacaklarını duyurdular eminim ki daha profesyonel bir iş ortaya koyacaklardır onu beklemek en mantıklısı ben kullanabilen arkadaşlar için şablon değişikliği olarak paylaşmak istedim.
uygulama olarak yükledim pospit ikonları gıttı dedıgınız gıbı fakat kaldırmama rağmen ıkonlar hala gelmıyormessage_macros kodlar eklenmeden önce görünen
Ekli dosyayı görüntüle 1145
buda verilmiş olan kod
Ekli dosyayı görüntüle 1146
buda eklendikten sonra görünen
Ekli dosyayı görüntüle 1147
Neyi uygulama olarak yüklediniz? Burada bir yüklenecek bir eklenti vs yok ki...uygulama olarak yükledim pospit ikonları gıttı dedıgınız gıbı fakat kaldırmama rağmen ıkonlar hala gelmıyor
[cXF] Conversation Button 1.2.0 eklentisiniNeyi uygulama olarak yüklediniz? Burada bir yüklenecek bir eklenti vs yok ki...![]()
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın