PATRON
Licenced
Eğer benim gibi postbit alanında özel bilgiler (İsim, araç plakası vb) kullanıyorsanız bunu ziyaretçilere gizleyebilirsiniz.
Böylelikle hem ziyaretçilerin görmemesini hem de arama motoru BOT'larının indexlememesini sağlarsınız.
Kullandığınız temanın "message_macros" şablonunu bulup açınız;
Vereceğim kodlarla kullanıcının yaşını, lokasyonunu ve özel postbit alanlarını hangisini istiyorsanız onları gizleyebilirsiniz.
Yaşını gizlemek için;
Lokasyonunu gizlemek için;
ve oluşturulan özel postbit alanları gizlemek için;
Bu kodların hemen üstüne hangi alanları gizlemek istiyorsanız alttaki kodu yazmanız gerekiyor.
Normal de çoğu kod açılış ile başladığından hata almaması için kapanışı da girilmesi gerekiyor. ,
Örnek; <xf:if is="kodlar"> kapatmak için </xf:if> bu kod girilir.
Şimdi aşağıda verdiğim kodu da gizlemek istediğiniz yerin grup kod satırlarının bitimine eklemeniz gerekiyor.
Bilmeyenler için görseli EK olarak sundum.
Örnek özel profil alanlarını gizlemek için girilen kodlar;
Örnek yaş gizlemek için girilen kodlar;
Böylelikle hem ziyaretçilerin görmemesini hem de arama motoru BOT'larının indexlememesini sağlarsınız.
Kullandığınız temanın "message_macros" şablonunu bulup açınız;
Vereceğim kodlarla kullanıcının yaşını, lokasyonunu ve özel postbit alanlarını hangisini istiyorsanız onları gizleyebilirsiniz.
Yaşını gizlemek için;
Lokasyonunu gizlemek için;
ve oluşturulan özel postbit alanları gizlemek için;
Bu kodların hemen üstüne hangi alanları gizlemek istiyorsanız alttaki kodu yazmanız gerekiyor.
Normal de çoğu kod açılış ile başladığından hata almaması için kapanışı da girilmesi gerekiyor. ,
Örnek; <xf:if is="kodlar"> kapatmak için </xf:if> bu kod girilir.
Şimdi aşağıda verdiğim kodu da gizlemek istediğiniz yerin grup kod satırlarının bitimine eklemeniz gerekiyor.
Bilmeyenler için görseli EK olarak sundum.
Örnek özel profil alanlarını gizlemek için girilen kodlar;
Örnek yaş gizlemek için girilen kodlar;
Son düzenleme: