MehmetOZCAN
Member
kullanmakta oldugum temada her kategoriye farklı icon eklemek ıstıyorum bunun ıcın bir türkce bi eklenti var denedim olmadı baska yolu yokmu ?
Hangi ürünü denediniz?
Yardımcı olmaya çalışalım.
Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama her kategori ID sine göre css ile basit bir şekilde ikon verilebilir.
Örnek:
Burada category ID 1 dikkat ederseniz. Siz bu örneği geliştirerek çoğaltıp yapabilirsiniz.
Açıkçası kafam karıştı şimdi. Kategorilere mi ikon eklemek istiyorsunuz forumlara mı? Önce bunu bir netleştirelim. Üstte kategoriler için ikon istediğinizi belirtmişsiniz.kullanmakta oldugum temada her kategoriye farklı icon eklemek ıstıyorum bunun ıcın bir türkce bi eklenti var denedim olmadı baska yolu yokmu ?
Merhaba sonuç olarak UIX temasının yapısında da çalışacağını değerlendiriyorum. Çünkü sadece katagori ID si verileceği için her kategoriye çoğaltılarak uygulanabilir.Merhaba @@XenTR üstad,
belirttiğiniz css henüz kullanmadım,
UIX temasında da işe yarar mı acaba,
resimli şekilde eklentisiz yapılabilir mi.
Açıkçası kafam karıştı şimdi. Kategorilere mi ikon eklemek istiyorsunuz forumlara mı? Önce bunu bir netleştirelim. Üstte kategoriler için ikon istediğinizi belirtmişsiniz.
Merhaba sonuç olarak UIX temasının yapısında da çalışacağını değerlendiriyorum. Çünkü sadece katagori ID si verileceği için her kategoriye çoğaltılarak uygulanabilir.
Merhaba sonuç olarak UIX temasının yapısında da çalışacağını değerlendiriyorum. Çünkü sadece katagori ID si verileceği için her kategoriye çoğaltılarak uygulanabilir.
CSS düzeninde font awasome değil de,
resimli olacak şekilde rica ederim üstad
Merhaba Övünç üstad,Yetişirse yarın ThemeHouse ürünlerinde kullanabileceğiniz bir ürün yayınlayacağız acele etmeyin kodla uğraşmaya gerek yok.
Basit bir css ile resim de böyle ekleyebilirsiniz. Tabii siz kendinize göre şekillendirin.CSS düzeninde font awasome değil de,
resimli olacak şekilde rica ederim üstad
Forum ikonları değil siz kategoriler için ikon yapmak istiyorsunuz değil mi?15 dk beklersen çalışacak bir eklenti yayınlayacağız.
Eklentiden ziyade kod ile öğrenmek adına,15 dk beklersen çalışacak bir eklenti yayınlayacağız.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın