Selamlar;
Aşağıda resimde görüldüğü gibi kategori iconlarını istediğim boyutta nasıl ayarlarım ve nasıl ortalarım acaba?
Aşağıda resimde görüldüğü gibi kategori iconlarını istediğim boyutta nasıl ayarlarım ve nasıl ortalarım acaba?
Aşağıda resim yok
pardon ya
Profilinizdeki sitede ikonların büyük bir çoğunluğu görünmüyor size yardımcı olabilmemiz için öncelikle bu sorunu çözmeniz gerekmekte.
Baktırdım kimse de görünmüyor, galiba sizde bir sorun var, konuya gelicek olur isek, işlemleri nasıl yaparız ?
Ben şu an mobilim ancak akşam bakabilirim ama diğer arkadaşlar müsaitse yardımcı olacaktır
Hasan bey merhaba,
width: 46px;
değerleri o alandaki genişliği kontrol etmektedir. Ayrıca padding değerleri de boşlık alanlarını belirler. font-size: 32px;
değerini büyütmek gerekir tabi ana göre width ve padding değerini ayarlamanız gerekir.teşekkürler
Düzenleme işe yaradı iconları ortaladım, fakat Temadan kaynaklı olduğunu sanıyorum, 48x48 icon yüklediğim de , otomatik olarak forum 36x36 olarak kaydediyor, site sahibi arkadaş ile görüştüm, node icon Tweak adlı eklenti ile yapmış, mobilde olduğum için şuan deniyemiyorum hocam ama yarın denerim desteğiniz için teşekkürler
Hemen deniyorum mobilden oraya ekleme yapmada sıkıntı olmuyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın