Selamlar;
Aşağıda resimde görüldüğü gibi kategori iconlarını istediğim boyutta nasıl ayarlarım ve nasıl ortalarım acaba?
Aşağıda resimde görüldüğü gibi kategori iconlarını istediğim boyutta nasıl ayarlarım ve nasıl ortalarım acaba?
Aşağıda resim yokSelamlar;
Aşağıda resimde görüldüğü gibi kategori iconlarını istediğim boyutta nasıl ayarlarım ve nasıl ortalarım acaba?
pardon yaAşağıda resim yok![]()
Profilinizdeki sitede ikonların büyük bir çoğunluğu görünmüyor size yardımcı olabilmemiz için öncelikle bu sorunu çözmeniz gerekmekte.pardon yakafa dolu ekliyorum hemen
Profilinizdeki sitede ikonların büyük bir çoğunluğu görünmüyor size yardımcı olabilmemiz için öncelikle bu sorunu çözmeniz gerekmekte.
Görünmüyor derken anlayamadım, ben görüyorum şuan hepsini
Baktırdım kimse de görünmüyor, galiba sizde bir sorun var, konuya gelicek olur isek, işlemleri nasıl yaparızTarayıcı belleğini temizleyin veya diğer arkadaşlar da baksın sorun bende de olabilir
Ben şu an mobilim ancak akşam bakabilirim ama diğer arkadaşlar müsaitse yardımcı olacaktırBaktırdım kimse de görünmüyor, galiba sizde bir sorun var, konuya gelicek olur isek, işlemleri nasıl yaparız![]()
Hasan bey merhaba,Aşağıda resimde görüldüğü gibi kategori iconlarını istediğim boyutta nasıl ayarlarım ve nasıl ortalarım acaba?
width: 46px;
değerleri o alandaki genişliği kontrol etmektedir. Ayrıca padding değerleri de boşlık alanlarını belirler. font-size: 32px;
değerini büyütmek gerekir tabi ana göre width ve padding değerini ayarlamanız gerekir.teşekkürlerHasan bey merhaba,
Öncelikle burada sizlere yardım etmek isteriz. Ancak şu var ki kullanmış olduğunuz tema ücretli satılan başka bir destek sitesine ait. Burada bizim bu konuda size destek vermemiz doğru olmaz. Ancak satın aldığınız destek sitesindeki arkadaşlar ile irtibata geçmeniz doğru olacaktır.
Node ikonlarını ne kadar büyük yaparsanız yapın belirli bir genişlikte kalmasının nedeni default tema için konuşuyorum
olarak görüntülenir. Buradakiwidth: 46px;
değerleri o alandaki genişliği kontrol etmektedir. Ayrıca padding değerleri de boşlık alanlarını belirler. Umarım anlatabilmişimdir.
teşekkürler
Düzenleme işe yaradı iconları ortaladım, fakat Temadan kaynaklı olduğunu sanıyorum, 48x48 icon yüklediğim de , otomatik olarak forum 36x36 olarak kaydediyor, site sahibi arkadaş ile görüştüm, node icon Tweak adlı eklenti ile yapmış, mobilde olduğum için şuan deniyemiyorum hocam ama yarın denerim desteğiniz için teşekkürlerEğer yukarıdaki düzenleme işe yaramadı ise şu kodları kullanın
Kodları extra.less e mi uygulayacağım acaba?
Hemen deniyorum mobilden oraya ekleme yapmada sıkıntı olmuyorAynen öyle. Çünkü güncellemelerden etkilenmeyen tek şablon extra.less şablonudur![]()
Hey Sen, Sana Diyorum Hoop! Uzak Kalma Gir İçeri...
Söz veriyoruz çok keyif alacaksınız :)...
Okumaya Devam Et