Kardeşim her gün bir yenisi çıkıyor bunların bir bitmediler ******** Ya arkadaş git siteni kur delikanlı gibi otur ilgilen onun bunun eklentisi teması ile neyin desteğini vermeye çalışıyorsun.
Valla akıllara durgunluk veriyor şöylesi akıl zadeler. Üreten ol tüketen olma. Bu akılla değil destek bir halt yapamazsınız. Ego dünyasından çıkamadığınız sürece de başkalarının kölesi olmaya devam edersiniz. Siz bu akıl ile bir sülük gibi yaşamaya devam edin.
Daha kategorinin bile nereden sıralanacağını bilmeyen birileri kalkmış destek sitesi açıp işletmeye çalışıyorlar hey Allah'ım.....
Anlamadım ne demek isteginiziTüm destek forumlarına açın ya çıtayı alttan tutmayın plss
ustad ben kendimi tanıtayım önce xenforodestek.net yeni sahibiyim arkadas bunumu demek istedi acabaAdresine gidin/admin.php?nodes/
ve aşağıdaki resme bakınız. Maus ile sürükle bırak yapabilirsiniz.
xenforodestek.net
de kullanılan bizim ürünümüz. Bunun için herhangi bir lisansınızın olmadığını görmekteyim. Lütfen tasarımı kullanmak için lisan alın. Yada web sitenizden bu ürünü kaldırın.Ya şimdi olaya tam vakıf olamadım. Ancak görmüş olduğum yukarıda sözünü ettiğiniz sitexenforodestek.net
de kullanılan bizim ürünümüz. Bunun için herhangi bir lisansınızın olmadığını görmekteyim. Lütfen tasarımı kullanmak için lisan alın. Yada web sitenizden bu ürünü kaldırın.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın