Merhaba, konularda yalnızca ilk mesajın altına andsense reklamı eklemek istiyorum. Reklam yöneticisinde böyle bir seçenek bulamadım. Gözden mi kaçırdım acaba? veya farklı bir çözüm yolu önerebilirmisiniz.
- Bilgi Kaynak Erişimi
- https://xentr.net/
Eklenmiştir.
Eklenti - [XTR] Advertising Positions For Post
Ovunc Dinc Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: [XTR] Advertising Positions For Post - Mesaj aralarında reklamlarınızı ardışık ve/veya ilk, ikinci mesaj sonrası gösterir. Eklenti @murat arkadaşımızın önerisi üzerine oluşturulmuştur. XenForo'nun reklam yönetimi üzerine yeni reklam alanları...xentr.net
Teşekkürler, kodu reklam yöneticisi mi yoksa extra.less mi tam olarak nereden çalıştırmam gerekiyor?Merhabalar; 2.0 versiyonunda ben şu şekilde kullanıyorum ve sorunsuz olarak çalışıyor bilginiz olsun.
Peki bunu ilk mesaj dahil olmak üzere 2,3 mesajda bir yapma şansımız var mı acaba?
Peki bunu ilk mesaj dahil olmak üzere 2,3 mesajda bir yapma şansımız var mı acaba?
bide buna kullanıcı grubu seçme özelliği eklendi mi süper olur sanırım ? bunun için mevcut ekleti varsa yorulmayın hocamEklenti istersen şu şekilde yaparız,
İlk mesajın içinde hemen altta (İmza gibi), ilk mesajın hemen altında (İlk mesajla ikinci mesaj arasında), ve 2 ile 3. mesaj arasında.
Yeterli mi?
bide buna kullanıcı grubu seçme özelliği eklendi mi süper olur sanırım ? bunun için mevcut ekleti varsa yorulmayın hocam
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın