Web sitemize kayıt olmak ve onay işlemleri ile ilgili genel bilgilendirme için buraya tıklayınız
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yok be hocam ne ilgisi var ? az çok görüyorsun forumu kurdum kuralı resmen didik didik ediyorum hala’ da uğraşıyorum forumla aslında hiç bir eksiği olmamasına rağmen veritabanını uçurduk yeniden kurduk filan ?
Yok be hocam ne ilgisi var ? az çok görüyorsun forumu kurdum kuralı resmen didik didik ediyorum hala’ da uğraşıyorum forumla aslında hiç bir eksiği olmamasına rağmen veritabanını uçurduk yeniden kurduk filan ?
hadi bakalım demet akalın ben sabah tekneyle açılıyorum. 05:45 de kalkmam gerekiyor 2 gün önce çıktı arkadaşın teknesiyle. iptal oldum çok yakaladım ellerim pert. 2gün ara verdim.
aşırı şekilde kolay oldu. Yanlış alınmış bir db ve geri yükleyememe sonucu giden çok fazla bir şey olmadı konu ve içerikleri gitti sadece onlarıda yeniden oluşturdum sayılr zaten