Yok be hocam ne ilgisi var ? az çok görüyorsun forumu kurdum kuralı resmen didik didik ediyorum hala’ da uğraşıyorum forumla aslında hiç bir eksiği olmamasına rağmen veritabanını uçurduk yeniden kurduk filan ?siteme üye oldu birdaha girmedi. kendisini balık diye tuttuk sandık meğersem kaçmış kaçan balıkçı ne iştir hacılar
gördüm girdim baktım gitmişti fark ettim dedim hiç yazmayım ben şimdi kafası iptaldir diye gördüm yani fark ettim çok oldu 1ay önce felandı belkideYok be hocam ne ilgisi var ? az çok görüyorsun forumu kurdum kuralı resmen didik didik ediyorum hala’ da uğraşıyorum forumla aslında hiç bir eksiği olmamasına rağmen veritabanını uçurduk yeniden kurduk filan ?
AYnen, şimdi bitti ama ben hala birşeyler peşindeyim ?gördüm girdim baktım gitmişti fark ettim dedim hiç yazmayım ben şimdi kafası iptaldir diye gördüm yani fark ettim çok oldu 1ay önce felandı belkide
veritabanını uçurduk yeniden kurduk filan ?
aşırı şekilde kolay oldu. Yanlış alınmış bir db ve geri yükleyememe sonucu giden çok fazla bir şey olmadı konu ve içerikleri gitti sadece onlarıda yeniden oluşturdum sayılr zatenDB nasıl oldu da kaybettiniz.
Onca emeğiniz öylece gitti.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın