Eklenti tamamlanmıştır. Şu anda test edilmektedir.
Son testen başarı ile geçti sanırım ...
Bu eklentinin ismini yada linkini hatırlıyor musunuz?Xenforo da bir eklenti sayesinde kullanicilarin forum listesinde gorunmez olmasini kaldiriyorduk
Bu eklentinin ismini yada linkini hatırlıyor musunuz?
Suan hatirlamiyorum. Bulursam yazarim ismini.Bu eklentinin ismini yada linkini hatırlıyor musunuz?
Suan hatirlamiyorum. Bulursam yazarim ismini.
Tesekürler bekliyorum . Bu arada sunu buldum isinize yararmi bilmiyorum, Ucretliymis yalniz.Gerek yok şuan biz bu konu üstünde değerlendirme yapıyoruz yarın yayınlayabiliriz fırsat olursa.
Biz bu konuyu değerlendiriyoruz. Kendimiz bu konuda bir çalışma yapmayı uygun gördük. Reeldeki işler ve Oruç dolayısı ile biraz keyifsizim. Umarım en kısa sürede yayınlayabiliriz.Tesekürler bekliyorum . Bu arada sunu buldum isinize yararmi bilmiyorum, Ucretliymis yalniz.
[TH] Disable Invisible Status
[TH] Disable Invisible Status - Remove the ability of users to stop themselves from being viewed as online Description This add-on removes the ability of users to stop themselves from being viewed as online. Features Remove user's...xenforo.com
...admin.php?options/groups/usersAndRegistration/
Tesekürler kardes. Ben yinede sizin eklentinizi bekleyrcegim
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın