hasannakyuz
Customer
Bu konu ne yazık ki çok kolay bir durum değil.
Sadece test için 1000 lerce kullanıcılara ihtiyaç duyuluyor sonuçta herkes farklı özellikler de olan makinalar da farklı uygulamalarla çalışıyor.
Sorun bazen bir şey üretmek değildir önemli olan destek verip yaşananları çözebilmek.
Ülkemizde iki forum birbirini rakip görüp sırtını dönüyorken nasıl birlik olup bir ürün ortaya çıkarırız bunu yanıtlamak zor.
Kısacası bunu şuan olumlu bakmak bana uzak geliyor.
Aslı varken taklidi aslını yaşatır.Xenforo gibi bir forum sistemi yapılabilir mi, yapılabilir ise neden yapılmıyor? Bence yapılabilir ise yapılmalı ve kendi sistemimizi kullanmalıyız.
Yapılsa yada yapılabilse taklid vs olmaz bence, aksine gurur verici bir çalışma olur. Macera değil başlı başına bir başarı olur. Merak ettiğim için sordum yani neden ülkemiz de bu tür konular hakkında bilgili olanların bu tarz bir şeye yönelmediği, yönelmiyorlar ise tabi bir bildikleri vardır, kolay bir iş olmadığı kesinAslı varken taklidi aslını yaşatır.
Farklı fonksiyonları olan bir mimari ile ancak başarılı olunabilir sanırım. Xenforoyu kuran kişinin saçlarının yarısı dökülmüştür Mesajından yerli ve milli uçan araba mesajı çıkarımı oldu Yani böyle bir projeye giren birisi altından kalkamaz bir süre sonrada pes eder. Rakip kabul etmeyen vbulletini çöpe gönderen bir forum yazılımından bahsediyoruz. İşimizi görüyorsa bu sistem bence macera aranmamalı.
Kime pazarlayacak?Yapılsa yada yapılabilse taklid vs olmaz bence, aksine gurur verici bir çalışma olur. Macera değil başlı başına bir başarı olur. Merak ettiğim için sordum yani neden ülkemiz de bu tür konular hakkında bilgili olanların bu tarz bir şeye yönelmediği, yönelmiyorlar ise tabi bir bildikleri vardır, kolay bir iş olmadığı kesin
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın