Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
XenTR aracılığı ile XDinc ile yaptığımız uzaktan konferans telefon görüşmesi ile ücretsiz olarak yani hayır için diğer açıdan, Allah rızası için, diğer açıdan gönülden bana logo yapacaktı ancak 3 gün geçmesine rağmen yapmadı (cümle düşük olabilir, biz yerlerdeyiz )
parasını peşin olarak verdim fatura kesmediği gibi logoyu alamadım
yönetimden banlanmasını talep ediyorum
not: bir logom bile yok anlıyor musun hadi gülümse.
Herkese hayırlı cumalar
kardeşim kusura bakma valla pc aldım 1 tane skype diğerinde 1 mesaj gelmişti daha o pc açamadım. amaç cumaları kutlamaktı çok teşekkür ediyorum. hemen indireceğim benim haberim yok. skypeden mail gelmişti dedim acaba eski gelenmi.
yayladaydım valla telefonda çekmiyordu. yeni geldik. osmaniye zorkun yaylasındaydım telefon çekimi sıfırdı. yarın olsun hayır olsun. ben cumadan sonra logoyu indiricem. ama png vs varsa iyi olur çünkü pc allaha emanet google zorla girio
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Gizliliğinize önem veriyoruz,
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.