Tema düzenleyici

Yardım Email hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Levi45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En Çok Tepki Alan 5 Mesaj

xenForo tarafında admin.php?options/groups/emailOptions/ bu linkten

E-posta gönderme yöntemi seçeneğinde düzenle butonuna tıklayın.

SMTP seçin devam et butonuna tıklayın.
Host: smtp.yandex.com.tr
Port: 465
Şifreleme: SSL
Kimliği doğrula alanına yandex'ten oluşturduğunuz mail adresi ve şifrenizi girin.
Levent bey sorununuzu sunucu hizmeti aldığınız yere iletmeniz daha doğru olacaktır. Eğer sunucu üzerinde tam erişiminiz varsa bunu kendiniz de gerçekleştirebilirsiniz. Yoksa hizmet aldığınız yerden destek isteyiniz. proc_open fonksiyonunun açılması gerekiyor.

FarkHosting Merhaba eskiden de shared hosting kullaniyordum onda sorun olmamisti , sonra bu shared hostinge gectim sorun oldu.
@Osman bey maile cevap vermisler
Thank you very much for reaching to us .

The proc_open function is indeed not enabled on shared hosting for security reasons. However, it is really strange that a CMS would be needing to use it in order to send an email.

We would recommend checking with the Xenforo developers whether there is any way to bypass the function and simply use SMTP.

Anladim simdide xenforo dan cevap gelmis eger onlar aktif etmezlerse baska hostinge gec diyor , email gondermek icin bu gerekli dir eger email gonderme php icine entegre edilmis yontem kullaniyorsan, hicbir bilgileri yok demektir demisler :ROFLMAO:

12 aylik pesin almistim kardes 5 hafta kadar oldu alali simdi iptal etmezler sanirim gec kalindi. Belki bunun suresi bitince size donus yaparim kardes tasiriz oradan sizin hosta . Bu SMTP emaili nasil ayarlariz acaba bilginiz varmidir?

Hayret yaklasik 1 aydir calisan sistem suan calismiyor, hicbirsey degismedim sadece admin yolunu degistirmistim ondan olmaz sanirim.

Quick Jump
Geri