hasannakyuz
Customer
Teşekkürler o halde bende sorun yaşamam herhaldeDün gece güncelledim. Herhangi bir sorun yaşanmadı bilginiz olsun hocam.
Aslında bende tırsıyorumBen güncellemedim henüz. Korkuyorum sıkıntı olur mu diye. Gece yedek alıp forumu üye girişine kapatarak test etmek en mantıklısı sanırım herhangi bir sorun oılursa veri kaybı olmadan eski haline getirebilmek için.
yedeği tam yedek mi, kısmi yedek mi alıyorsunuz tam yedek panel üzerinden geri yüklenemiyor sanırımBen haftalık otomatik yedek alıyorum, yedekler otomatik başka sunucuda yedekleniyor. Bu nedenle biraz rahatım. En çok 1 hafta kaybederim![]()
Pleskte var mı boyle bir ozellik ben belirli aralıklarla manuel alıyorum. Otomatik alma gibi bir imkan olsa cok güzel olur.WHM/Cpanel ile tüm makine yedeği alıp o şekilde saklıyorum.
Default avatar mı demek istediniz?Pleskte var mı boyle bir ozellik ben belirli aralıklarla manuel alıyorum. Otomatik alma gibi bir imkan olsa cok güzel olur.
Bu arada forumda avatarı nerden değiştirdiniz. 20 gündür avatar yüklemeye çalışıyorum bulamadım seceneklerde![]()
Haftalık mı, cok uzun sure degıl mıBen haftalık otomatik yedek alıyorum, yedekler otomatik başka sunucuda yedekleniyor. Bu nedenle biraz rahatım. En çok 1 hafta kaybederim![]()
Haftalık mı, cok uzun sure degıl mı
ben gunde 4 yedek aldırıyorum 06-12-18-24 saatlerınde
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın