Tema düzenleyici

Eklenti İsteği Ziyaretçilere iç bağlantıları kaldırma hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CL4Y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu sahibi
XenTR sanırım kayıtlı kullanıcılara da açınca eklentiyi abi, En İyi Üyeler Aylık kısmına giriş yapılamıyor. Bağlantı mevcutsa gidiliyor, yoksa tıklanmıyor.

En İyi Üyeler (sadece urlden girebiliyorum)

Gerçi bu bir sorun değil de, kayıtlı kullanıcılar için belki 3-5 ayar değişikliği olabilir gibi. Arada takip ediyordum sıralamamı :D

lc3ixrx66T.gif

Bu dediğiniz durumun bu eklenti ile ilişkisini çok anladığım söylenemez. Bu daha çok [XTR] Who Visited Today eklentisi ile ilgili görünüyor onu da bilerek Members sayfasına eklemedim. Yanlış anlamadım sanırım.

Konu sahibi
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Benim tarayıcıdan diyeceğim ama gifteki gibi hiçbir buton çalışmıyor abi. Sende durum öyle mi, benim aklıma kullanıcı adlarını kaldıran eklentiden gibi geldi. Gerçi kendi forumum da denemedim abi sadece burada gördüm. Birde kendi forumumda deneyim. Çünkü xentr de sidebardaki hiçbir kısım çalışmıyor. Normalde sidebardan En İyi Üyeler yazısına basınca çalışıyordu

Yok yok sorunu tespit ettim. Sorun sende değil eklentideki bir parametre hatası.

Sorun: Widget başlıklarındaki linkler (örneğin "Who visited today (1)" ve "Top Members") members route'unu kullanıyor ancak parametrelerle birlikte (liste sayfaları için). Eklenti tüm members linklerini kontrol ediyordu ve izin yoksa data:, ekliyordu.

Birazdan bir güncelleme yayınlarım. Sorun çözülmüş olur. Siz yine istatistiği izleyebilirsiniz. :)

Konu sahibi
XenTR Ellerine sağlık abi düzelmiş şu anda 🙏

Arada bir bakıyorum güzel oluyor sıralamaya :D

Aylık için biraz daha bekleyeceğiz. Şu an haftalık istatistik vermektedir. Ama beni geçtin maşallah. ;)

CleanShot 2025-11-02 at 12.26.47@2x.webp

CleanShot 2025-11-02 at 12.26.56@2x.webp

Eklentiyi kurduktan sonra da Google bu şekilde hata vermeye başladı. Konuların içerisindeki yorumlarda vb. yazarın kullanıcı adında link olmadığını tespit edip hata veriyor. Tam olarak ne işe yaradığını, faydalı mı zararlı mı anlayamadım ben. 😅

Konu sahibi
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Bu farklı bir durum olabilir, aynı eklenti bende aktif ama bu şekilde bir hata basmamakta. Ayrıca bu eklenti mantığını kullanan milyon mesajlı forumlar var. Onlarda da sorun olması gerekirdi.

Tarama çıktısı alıp hata alacak mıyım diye denedim ama bir sonuca varamadım. Hata gözükmüyor.

1762076015395.webp

Ayrıca postbitteki tüm kullanıcı bilgilerini gizleyenler var, onlarda sorun yaşaması lazım teknik olarak.

Ancak düşündüğüm kadarıyla, bu sorunu makale tipi forumlarda mı alıyorsun? normal tartışma konuları var mı içerisinde yoksa sadece Article tipi olanlarda mı var .

Konu sahibi
Eski içeriklerde belki önbellek olabilir düşüncesiyle, yeni hesap oluşturup onda test sağladım sorun gözükmüyor, yeni bir konu açtım ayrıca.

1762076445256.webp
1762076459875.webp

Bugün, decproca tarafından bildirilen bazı sorunlar üzerinde çalışma fırsatım oldu.
Ayrıca değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim. @decproca’nın tespitlerinde haklı olabileceğini değerlendirdiğim için eklentiyi daha güvenilir bir yapıya kavuşturarak güncelledim.

Güncelleme Özeti:
  1. Google Console: Yeni sürümde geçerli URL’ler kullanıldığı için artık bu alanda hata oluşmaması gerekir.
  2. Kullanıcı Deneyimi: Eklentinin temel çalışma prensibi korunmuştur — linkler hâlâ tıklanamaz durumda, ancak işlevsellik açısından herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.
  3. SEO: İyileştirildi — geçerli bağlantılar sayesinde önceki doğrulama hataları giderildi.

Lütfen karşılaştığınız hataları bizimle paylaşın.
Bu sayede eklentiyi daha kararlı hale getirerek size sorunsuz ve istikrarlı bir deneyim sunabiliriz.

Quick Jump
Geri