Tema düzenleyici

Add-Ons [XTR] Message Layouts 1.0.1

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XenTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[XTR] Message Layouts
With this add-on, message layouts can be changed very easily. With three different options, the desired message layouts can be used.

Ürün Lisans Ücreti

6 Aylık lisans ücreti
10.00 $
Lisans yenileme ücreti
5.00 $

Genel Bakış Ürün Özellikleri Telif Hakkı Bilgisi Sürümler (3)

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
Customer
SMS Confirmed
Konu sahibi
Konu sahibi
Default tema ile test ettin mi kardeşim. Özel temaların şablonlarında değişim söz konusu ise ilgili şablon değişikliği gerçekleştirilemiyor olabilir.

Lütfen standart tema üzerinden bakar mısın?

Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!

Konu sahibi
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
XenForo 2.2.1 ile mesaj alanlarına ait şablonlarda yeni güncellemeler söz konusudur. Dolayısı ile XF 2.1.x sürümlerinde olduğu gibi şablon yapıları aynı değildir. Özel tasarımların XenForo 2.2.1 için uyumlu olması gerekir. Bir eklentinin çalışıp çalışmadığını daha net anlayabilmek adına default tema üzerinde test etmeniz daha doğru olacaktır.

Selamlar ;

üstünden geçti baya ama şöyle bir şey yapsam herhangi bir sorun olur mu eklentiyi çalıştırabilmek için bilemediğimden danışmak istedim. Kullandığım temanın postbitine ait şablonları sıfırlarsam ne olur ? Ne tür sorunlar oluşturur acaba? post_article_macros / post_macros /message_macros

çünkü yukarıda bahsettiğim gibi 2.1 sürümünde aynı kullandığım tema da sorunsuz kullanıyordum

Konu sahibi
XenForo 2.2.x sürümlerinde farklı yapılar oluşturulmuştur post alanları için.

message_macros, post_macros şablonlarınızda değiştirmeler var ise, eklenti bulması gereken classları bulamadığı için sağlıklı çalışmıyordur.

Eklentiler genel olarak default yapıya göre hazırlanırlar. Default yapıda yer alan şablonlarda manuel olarak yapılmış değiştirmeler bir eklentinin uygulaması gereken eylemi ilgili satırda bulamaması sebebiyle sorunlarla karşılaşılması olasıdır.

Bu konuda aslında bir makale yazmanın yerinde olacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:
övünç hocam sağolsun çalışmayan eklentiler için manuel müdahaleyi öğretti, bir çok eklenti sorununu çözdüm o şekilde ama bunda olmadı, o yüzden böyle bir seçenek düşündüm

Quick Jump

Ürün Bilgileri

XenForo 2.2.x
Satıcı
Offical
Yayınlanma tarihi
Son güncelleme
Değerlendirme
0.00 Oylama 0 İnceleme

Ürün Lisans Ücreti

6 Aylık lisans ücreti
10.00 $