Theme editor

Add-Ons [XTR] Message Layouts 1.0.1

[XTR] Message Layouts
With this add-on, message layouts can be changed very easily. With three different options, the desired message layouts can be used.

Pricing information

6 Months
$10.00
Renewal cost
$5.00

Overview Feature list Copyright info Releases (3)

XenTR

Staff member
XenTR Mod
Licenced
SMS Confirmed
Solutions
101
Reaction score
3,027
1/3
Thread owner
Thread owner
Default tema ile test ettin mi kardeşim. Özel temaların şablonlarında değişim söz konusu ise ilgili şablon değişikliği gerçekleştirilemiyor olabilir.

Lütfen standart tema üzerinden bakar mısın?

Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!

Thread owner
Dear Guests, welcome! Please, Log in or Register to view hide content!
XenForo 2.2.1 ile mesaj alanlarına ait şablonlarda yeni güncellemeler söz konusudur. Dolayısı ile XF 2.1.x sürümlerinde olduğu gibi şablon yapıları aynı değildir. Özel tasarımların XenForo 2.2.1 için uyumlu olması gerekir. Bir eklentinin çalışıp çalışmadığını daha net anlayabilmek adına default tema üzerinde test etmeniz daha doğru olacaktır.

Selamlar ;

üstünden geçti baya ama şöyle bir şey yapsam herhangi bir sorun olur mu eklentiyi çalıştırabilmek için bilemediğimden danışmak istedim. Kullandığım temanın postbitine ait şablonları sıfırlarsam ne olur ? Ne tür sorunlar oluşturur acaba? post_article_macros / post_macros /message_macros

çünkü yukarıda bahsettiğim gibi 2.1 sürümünde aynı kullandığım tema da sorunsuz kullanıyordum

Thread owner
XenForo 2.2.x sürümlerinde farklı yapılar oluşturulmuştur post alanları için.

message_macros, post_macros şablonlarınızda değiştirmeler var ise, eklenti bulması gereken classları bulamadığı için sağlıklı çalışmıyordur.

Eklentiler genel olarak default yapıya göre hazırlanırlar. Default yapıda yer alan şablonlarda manuel olarak yapılmış değiştirmeler bir eklentinin uygulaması gereken eylemi ilgili satırda bulamaması sebebiyle sorunlarla karşılaşılması olasıdır.

Bu konuda aslında bir makale yazmanın yerinde olacağını düşünüyorum.

Last edited:
övünç hocam sağolsun çalışmayan eklentiler için manuel müdahaleyi öğretti, bir çok eklenti sorununu çözdüm o şekilde ama bunda olmadı, o yüzden böyle bir seçenek düşündüm

Users found this thread by following these keywords:

1. message layouts
Quick Jump

Product Information

XenForo 2.2.x
Seller
Offical
Release date
Last update
Views
22
Customer rating