Admin panel'de seçeneklere status koymayı unutmuşsun
Neyse hocam şakayı bırakalım hadi bekliyoruz
Bende test edebilirim. Bu arada güzel duruyor tabi üzerinde çalışmaya her zaman açık
Özgün bir projenin her zaman gelişime açık olduğunu düşünüyorum. Instagram yaptık böyle devam demedi hep kattı kattıkca büyüdü onu demek istedim düzeltmeler konusunda yorum hakkım olursa söylerim bir tane ufak bir düzeltme gerektiren yer gördüm sanki. Bu arada hala takdir ediyorum..
Aslına bakarsanız sosyal ağ sistemleri bu yönde bayağı bir ilerleme gerçekleştirmiştir. Son zamanlarda forum yapılarında da bu yönde ciddi gelişmelerin sağlandığını düşünüyorum. Elbette her şey fikirler ile doğar ve gelişir. Bizim geliştirmiş olduğumuz eklenti belki de forum alanında sosyalleşme yapısında yeni bir başlangıç olabilir. Şu aşamada XenForo çekirdek yapıya böyle bir özellik dahil edebilir mi bilemiyorum. Benzer ürünler başkaları tarafından da geliştirilebilir belki daha iyi ve kullanıcı kriterlerini karşılayabilecek ürünler de çıkarabilirler. Burada başlangıcı belli olsun kafi...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın