Tema düzenleyici

Kullanım tekniği XenForo'da bildirim sesi almak

XenTR

Yönetici
XenTR Mod
Licenced
Customer
SMS Confirmed
Katılım
3 Şub 2019
Mesajlar
2,441
Çözümler
93
Tepki puanı
2,886
Puanları
113
Konu sahibi
Herkese merhaba,
Basit bir işlem olduğu için konuyu buraya açıyorum. Özel mesajlarda ve bildirimlerde bir uyarı sesi nasıl alınır birlikte görelim.

Eklenecek kod oldukça basit.
PAGE-CONTAINER şablonunu açıyoruz
Bul:
Kod:
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Altına ekle:
Kod:
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Kaydet.
Styles klasörü içerisine ekteki dosyayı gönderin. Siz kendiniz kendi .mp3 uzantılı sesleri de kullanabilirsiniz.
Örnek ücretsiz sesler için aşağıdaki siteyi inceleyebilirsiniz.
https://notificationsounds.com/
 
Bilgi Kaynak Erişimi
https://xentr.net/

Ekli dosyalar

Konu sahibi
Dear Guests, welcome! Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view hide content!
Açıkçası bu kod için bu konuda daha önce bir test olanağım olmadı. Zaten sistemin kendi uyarı özelliği pc ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Bu basit bir kod. İlgili klasöre hangi uygun formatta hangi ses dosyasını atarsanız o uyarı sesini alırsınız.
 
Dahili ses olayı düzel olurdu aslında ama birçok işletim sistemini düşüşnce zor olacak. bu şekliyle de oldukça faydalı.
 
Son düzenleme:
Bildirim gelmesi için sitenin açık olduğu sekmede olmak gerekiyor. Tarayıcı bildirimlerine bağlamak mümkün mü? yada hangi sekmede olursak olalım çalsın bildirim
 
Konu sahibi
Paylaşmış olduğum kod basit olarak sayfanızda bildirim sesi almak için kullanılabilir bir koddur. Konuda da belirttiğim gibi sizin talepleriniz doğrultusunda daha önce test etme olanağım yoktu. Dahili sesler derken zaten bir tek ses çalmaktadır. Eğer sistemin kendi ses dosyasını isterseniz (duymak istediğiniz) ilgili klasöre göndermeniz yeterli olacaktır. Tabi dosya uzantısına dikkat ediniz.
 
Quick Jump
Geri
Üst