Ankara da yaşıyorum. 21-09-1976 yılında dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul, lise yi Ankara da; Üniversite Afyon Kocatepe Üniversitesi İşletme okudum. Gazeteciyim. İnternet alemine 1995 yılında Windows 95 ile girdim. O dönem irc lere takılıyordum. Bir müddet sonra web masterlığa merak sardım. Web master olarak 12 tane site kurdum. Hepsi açık kaynak kodlu mybb forum, smf forum wordpress ve bir kaç yazılım daha vardı. Hepsi de sitelerdeki mysql açıkları yüzünden hacklendi. En son evlendikten sonra ilk bebeğim oldu ve çektiğimiz sıkıntılardan dolayı ebeveynlerin faydalanacağı bir forum kurmaya karar verdim. 7 Haziran 2017 de bebekforum.net.tr yi kurdum. bebekforum.net.tr ve bebekforum.net domainlerini regledim. Daha sonra mybb sistemini kurarak forumu açtım. Ancak mybb açık kaynak kodlu bir sistem ve bir sürü güvenlik açığı içinde barındıran bir sistem. Düşündüm dünyanın en güvenilir yazılımı xenforo olduğunu çok iyi bildiğimden xenforo lisansı alıp forum alt yapısını xenforo ile değiştirdim. 5 senedir o kadar saldırı oldu ama hala yıkmayı başaramadılar. Bebekforum hala dimdik ayakta…