Çok fena bir şey çıkacak gibi duruyor...
Sanırım tüm alanları ela almış olacağız, burada en önemli nokta bu alanları kaldırdığınızda daha önce bu alanlara veri girişi için yapan kullanıcıların artık izni yoksa görünümden tüm alanlarda kaldırması.
Bu aşamada ise verinin bir çok şablona yansıması devreye giriyor.
Örneğin bir web sitesi bilgisi için en az 3 alanda veri kontrolü yapmak gerekiyor!
Bu yüzden kurgu çok önemli.
- Kullanıcı profili
- Kullanıcı sayfası
- Mesaj alanı vb. gibi....
Ekli dosyayı görüntüle 5661
![]()
Editor toolbar button icon styling
This simple guide will explain how to style the editor toolbar button icons. The use of the browser inspector (F12 -> Elements) will be necessary to identify the id and data names ... or good guesswork. If we check the code for the standard...xenforo.com
Heh yaşa abi ya aynen bu
XF resmî forumda ipucu tarzında bir makale vardı baktım bulamadım şimdi. Orada örnekler verilmiş bende o örneklere göre düzenledim.
Heh yaşa abi ya aynen bu
Teşekkürler.
Lütfen açılmış konular içerisinde başka tartışmalar oluşturmayalım. Merak ettiğiniz bir şey var ise yeni bir konu başlığı ile devam edelim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. XenTR.Net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu yüzden sadece web sitemizin çalışması yönelik temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.
Çerezler hakkında daha fazla bilgi görüntülemek ve tercihlerinizi yapılandırmak için tıklayın